Watch Dogs 2'de Ubisoft'un Yeni Oyunu İle İlgili Easter Egg Bulundu

Watch Dogs 2'de Ubisoft'un Yeni Oyunu İle İlgili Easter Egg Bulundu

Ubisoft'un yeni yapımı Watch Dogs 2 yarın itibariyle çıkışını gerçekleştirecek fakat bazı kişiler şimdiden oynamaya başladı. Özellikle Ubisoft'un yapımlarında alıştığımız gizli sürprizler yani Easter Egg'ler görünen o ki Watch Dogs 2'de de bulunuyor. İşte bunlardan birisine rastgelen oyuncu bunu videoya alarak oyuncularla paylaştı. Watch Dogs 2'de bulunan tek Easter Egg'in bu olmadığını düşünüyoruz çünkü sadece bu Easter Egg bile temelinde baya bilgiyi içeriyor gibi.

NeoGAF kullanıcısı FlammableAce tarafından keşfedilen bu Easter Egg'de Ubisoft'un sonraki oyunu hakkında bilgiler içeriyor olabilir. Daha öncelerde gelen Ubisoft firmasının San Francisco şehrinde binası olması gibi Easter Egg'lere nazaran bu Easter Egg'de farklı bir görev ortaya çıkıyor ve bu Ubisoft'un geliştirmekte olduğu bir oyunu niteliyor olabilir. FlammableAce isimli kullanıcı oyun içerisinde bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyor ve telefonun öteki ucundaki kişi kendisini Ubisoft'ta çalışan birisi olarak tanıtıyor. Daha sonra ise Assassin's Creed: Syndicate, Assassin's Creed: Unity ve Osiris ile ilgili yaşanılan sızıntılar hakkında konuşuyor. Bu konuşma bitiminde ise oyunda bulunan gizli görev aktif hale geliyor ve bu görevde San Francisco'daki Ubisoft ofisindeki bilgisayarla sızmamız isteniyor. Görevi tamamladığımızda ise aşağıda yer alan video ile karşılaşıyoruz.

Videoya ufak bir göz attığımızda vahşi batı döneminden bir müzik olduğunu anlayabiliyoruz. Görüntüler ise tamamen No Man's Sky'ı anımsatıyor. Ayrıca videoda büyük harflerle "UBISOFT CONFIDENTAL, DO NOT DISTRIBUTE" yazısını belirtiliyor. Buda "Ubisoft Özel, paylaşmayın" anlamına geliyor. Ayrıca videonun hemen altında da "E3_Conf_Video_v03" ibaresi bulunuyor. Bu da oyunun E3 2017'de duyurulacağı ile ilgili bir tahmin olarak yorumlanıyor.

Bakalım olası bir uzay tabanlı bilim-kurgu oyunuyla karşılaşacak mıyız? Şimdilik bekleyip görmek en iyisi olacak.