Wasteland 3'e Bağış Yağmaya Devam Ediyor!

Wasteland 3'e Bağış Yağmaya Devam Ediyor!

inXile Entertainment’ın geliştirdiği, kıyamet sonrası dönemde geçen role-play oyunu Wasteland 3, bağışları toplamaya devam ediyor. Fig üzerinden başlatılan bağış kampanyasının ilk üç gününde hedeflediği

2,75 milyon dolara ulaşan

 Wasteland 3, bağış kampanyasının bitmesine yaklaşık iki hafta kala 3 milyon dolar eşiğini de aştı.

Aşılan eşiklerle hedeflerini genişlettiklerini açıklayan inXile Entertatinment’ın eşikleri ve genişlettikleri hedefleri şöyle;

2,85 milyon dolar hedefi (37 Pieces of Flair): Ranger özelleştirmelerimizi genişleteceğiz. Buna farklı vücut tipleri, kafalar ve saç stillerinin yanı sıra Ranger’ın kullandığı kürek, dürbün gibi aletler de dâhil olacak.

3 milyon dolar hedefi (Car Companion -Codename: Morningstar): Adını Morningstar koyduğumuz ve tamamen Başkan Reagan’a yoldaşlık etsin diye tasarladığımız araç, ancak size de savaşlarda ve yolculuklarda yardım edecek. Buna ek olarak Morningstar size, zorlu ortamlardan çıkmanızda zaman kazandıracak tavsiyeler de verecek.

PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için en erken 2019 yılında çıkacak olan oyunun oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.