Warcraft 2 Filminin Ayağını Kaydıranlar Bakın Kim

Warcraft 2 Filminin Ayağını Kaydıranlar Bakın Kim

2016 senesinde vizyona giren ve girdiği andan itibaren pek çok kişi için hayal kırıklığı yaratan Warcraft filmi için yeni seçenekler çok ön plana çıkmayacak gibi görünüyor. Devam filmi ile ilgili olarak da bazı konuşmalar yapılıyor haliyle. Bu konuşmalar da hepimiz için belirli bir seçenekte ilerliyor ve ön plana çıkarılıyor.

Warcraft evrenini beyaz perdede izlememizin üzerinden yıllar geçti. Hem filmi hem de Warcraft evrenini sevenler için ise akıllarda devam filmlerinin gelip gelmeyeceği sorusu var. Film, çıktığı dönemde büyük başarı yakalamıştı ve hal böyle olunca da olumsuz eleştirilere rağmen Warcraft 2 devam filminin geleceği yönünde bazı görüşler oluşmuştu.

Filmin yönetmeni Duncan Jones, geçtiğimiz yıllarda devam filmleri ile ilgili bazı açıklamalar yapmış, bu da izleyicileri devam filmi beklentisine sokan bir diğer detay olmuştu. Ancak gelen son haberlere bakılacak olursa, ne yazık ki Warcraft 2 çıkmayacak. Bu haber Warcraft evrenini film olarak izlemekten keyif alan hayranları üzecek gibi görünse de bir yandan da filmden hiç hoşnut olmayan hayranlar için bu kararın şaşırtıcı olmadığını söylemekte fayda var.

Geniş bir evrene sahip olan bu film, kendine has bir tavırla hareket ediyor ve insanlara istediğini veremiyor. Serinin devamını beklemek için gereken heyecanı yaratmayan bu son, filme dair en büyük eleştirilerin geldiği yerdi aynı zamanda. Warcraft’ın yarattığı bir diğer hayal kırıklığı da evrenin çeşitliliğini yeterince yansıtamamış bir film olmasıydı. Belki de yan hikayelerle desteklenen daha iyi bir senaryo olsaydı, hem Warcraft evrenini daha fazla tanır hem de izlerken daha çok keyif alırdık.