Ücretsiz PES 2017 Çıktı!

Ücretsiz PES 2017 Çıktı!

KONAMI'nın geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği PES 2017'nin merakla beklenen ücretsiz sürümü Steam üzerinden yayınlandı.

Futbol oyunu severlerin kaçırmaması gereken bir fırsat olan ücretsiz PES 2017, ücretli sürüme nazaran bazı modları eksik olmasına rağmen oynanış açısından oyunculara futbol atmosferini birebir yansıtmayı başarıyor. Ücretsiz PES 2017'nin asıl amacı oyun için bir demo yayınlamak değilde KONAMI'nin bir süredir özellikle eSpor tarafını güçlendirmek için yaptığı bir atılım. Satın alınan PES 2017'ye göre birçok özelliği içermese de içerisinde Gösteri Maçı, Beceri Antrenmanları ve PES Ligi özelliklerini barındırıyor. PES Ligi ise eSpor temelleri için en önemli nokta olarak gözüküyor.

Gösteri Maçı hepinizin bildiği üzerine tek kişilik, bilgisayara karşı hünerlerinizi sergileyebileceğiniz bir mod. Yapay zekaya veya ek bir kontrol desteği ile arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz bu mod, oyunu ücretsiz oynamanızı sağlayan büyük bir fırsat. Tabii mod olarak satın alınan versiyonla birebir aynı olsa da içeriği açısından çok çok eksik kalıyor. Ücretsiz sürüm PES 2017'nin Gösteri Maçı modunda sadece Arsenal, Barcelona, Atletico Madrid, Almanya, Fransa, Boca Juniors, River Plate, Corinthians ve Flamengo bulunacak.

Beceri Antrenmanları ise PES Ligi'ndeki rakiplerinize karşı kendinizi geliştirmek için antrenman yapabileceğiniz bir mod. Köşe vuruşundan tutun frikiklere, kornerlere kadar her alanda kendinizi geliştirebileceğiniz bu mod, PES Ligi'ndeki başarılarınız için oldukça öneme sahip. Tabii antrenmanlarında satın alınan PES 2017 sürümüne göre kısıtlı olduğunu da belirtelim.

Son olarak ise ücretsiz sürümün en önemli noktası PES Ligi. Bu ücretsiz sürümün çıkarılmasının ana sebebi olan bu mod aynı zamanda en eğlenceli kısmı. Online karşılaşma mantığı ile aynı şekilde seçtiğiniz takım ile birlikte internet üzerinden başka insanlara karşı mücadele vereceksiniz. Seçebileceğiniz takımlar ise yukarıda belirttiğimiz dokuz takımdan birisi olacak. Ayrıca bu mod şimdilik sadece günde 3 maç oynamanıza izin veriyor. Peki bu modu bu kadar önemli kılan ne diye soracak olursanız bu tamamen KONAMI'nin eSpor çalışmalarına dayanıyor. Önümüzdeki ay kayıtları başlayacak olan PES Ligi turnuvası, oyuncuların PES Dünya Finallerine katılımı içinde öncü olacak.

[linkbox tur=steam gelistirici="Konami Digital Entertainment" boyut="8 GB" fiyat=Ücretsiz link="http://store.steampowered.com/app/541180/"]Pro Evolution Soccer 2017 Trial Edition[/linkbox]