Ücretsiz Korku Oyunu CAYNE Çıktı!

Ücretsiz Korku Oyunu CAYNE Çıktı!

The Brotherhood ekibinin geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği korku tabanlı yapım CAYNE, ücretsiz bir şekilde Steam'deki yerini aldı.

Korku oyunları konusunda bir isteğiniz var ise ve ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz oyun arıyorsanız CAYNE tam da aradığınız yapım. Daha öncelerde STATIS isimli bir oyunun geliştiriciliğini üstlenen The Brotherhood ekibi bugün yeni yapımları CAYNE'i Steam üzerinde yayınladı. Hadley ismindeki genç bir kadının korku dolu hikayesine tanık olduğumuz Cayne'de yüksek teknolojiye sahip bir araştırma tesisine dahil oluyoruz. Bu tesisin karakterimizden istediği şey ise Hadley'in 9 aylık bebeği. Sedye üzerinde gözlerimiz kapatılıyor ve daha sonra yaşanacak olan olaylar birer kabusa dönüşüyor. Oyundaki amacımız ise Hadley'in bebeğini korumak ve bu kabuslardan kurtulmak.

İzometrik kamera açısına sahip olan oyunun oynanış mekanikleri ise point & click şeklinde. Bulmaca öğelerinin fazlasıyla bulunduğu yapımda önümüze çıkan engelleri doğru bir şekilde aşmalı ve araştırma tesisini keşfetmemiz gerekiyor. Oyunun grafik kalitesi ise oyuncuları tatmin edecek kalitede. Sistem gereksinimleri ise oyunun mevcut kalitesine göre çok yüksek değil. CAYNE'in sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz. Oyunu Steam üzerinden ücretsiz olarak hemen aşağıdan indirebilirsiniz.

CAYNE Tanıtım Videosu