Üç Steam oyunu daha kısa bir süre ücretsiz

Üç Steam oyunu daha kısa bir süre ücretsiz

Her geçen gün ortaya çıkan fırsatlar, Steam oyunlarına ücretsiz olarak sahip olmanızı sağlıyor. Bu gün yine bir fırsat ile size 3 Steam oyunu kazandıracağız.

Geçtiğimiz günlerde Steam üzerinde düzenlenen Savaş, Sevişme (Make War, No Love) etkinliği kapsamında bir çok SEGA oyunu indirime girmişti. İndirime giren oyunların yanı sıra Steam'de bulunan 3 SEGA oyunu da kısa bir süre için ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmıştı. Jet Set Radio, Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit ve Golden Axe'ın ardından Make War, No Love kapsamında 3 yeni SEGA oyunun daha Steam'de ücretsiz olduğunu sizlerle paylaşıyoruz. Ancak bu sefer oyunları almanız için SEGA sizden e-bütlenlerine abone olmanızı istiyor. Üstelik sadece bu 3 oyun için değil daha sonra yeni oyunlarda verilecek.

Önceki konu: Steam'deki Ücretsiz oyunları kaçırmayın!

3 Steam oyununa daha hiç bir ücret ödemeden sahip olmak isterseniz, aşağıda verdiğimiz bağlantıdan kampanyanın geçekleştiği makewarnotlove.com sitesine giderek e-bülten aboneliğinizi yapabilirsiniz. İlk olarak doğum tarihinizi gün, ay, yıl olarak girdikten sonra açılan sayfada bulunan "REDEEM PRIZE" yada "redeem code" butonuna tıklamanız gerekiyor. Daha sonra açılan pup-up ekranına a-posta adresinizi girip, pencereyi onayladığınızda, e-bülten aboneliğiniz tamamlanmış oluyor. Ancak mail adresinize gelecek olan e-bülten aboneliğinin aktif edilmesinin istendiği bağlantıya tıklamamanız durumunda hediyeyi alamayacaksınız. (yapamadıysanız konu altındaki detaylı açıklamayı okuyabilirsiniz)

Tüm işlemleri tamamlamanız durumunda 24 saat içerisinde Steam'de aktif edebildeğiniz oyun kodları gelecek. Gelen kodlar ile Streets of Rage 2, Binary Domain ve Condemned: Criminal Origins oyunlarına ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Ayrıca kampanya kapsamında daha bir çok oyunun hediye olarak geleceği biliniyor. Bu yüzden bir süre daha mail adresinizi takip etmenizde fayda var.

E-bülten aboneliği detaylı anlatım

1- İlk olarak Make War Not Love adresine griş yapın ve karşınıza gelen ekrana +18 olacak şekilde bir dogum tarihini gün ay yıl olarak girin ve "SUBMİT" butonuna tıklayın.

2- Karşınıza gelen 2. ekranda ise daha sonra hediye edilecek oyunları..vs bilgileri görebilirsiniz. Bu ekranda sayfanın ortalarında bulunan "REDEEM PRIZE" yada "redeem code" butonuna tıklamanız gerekiyor. Tıklama sonrasında bir pup-up açılacak.

3- Açılan pop-up penceresine kullandığınız bir mail adresini yazmanız gerekiyor. Bu mail adresi ile e-bülten aboneliği yapmış olacaksınız ve onay postası ile oyun hediyeleri bu mail adresine gönderilecek.

4- E-posta adresini doğru bir şekilde yazdığınızda aşağıda gördüğünüz mesaj ile karşılaşacaksınız. Daha sonra ise yapmanız gereken son aşamaya geçebilirsiniz.

5- Son olarak belirttiğiniz e-posta adresine gelen abonelik onayı ile ilgili postada bulunan "Yes, subscribe me to this list" yazan Evet, bu listeye beni ekle butona tıklamanız gerekiyor. Butonda ki bağlantıya tıkladığınızda her şey tamamlanıyor. Şimdi 24 saat içerisinde posta adresinize gelecek olan hediyeyi bekleyebilirsiniz.