PUBG Mobile 1.0 Hileyi Ortadan Kaldıracak

PUBG Mobile 1.0 Hileyi Ortadan Kaldıracak

PUBG Mobile oyunu için en büyük sorunların arasında gösterilen hileciler, oyunun tadının kaçmasına neden oluyor. Hile kullananların sayısı fazla olduğu gibi, yapımda hileyi tamamen engellemek için de kapsamlı çalışmalar yapılıyor. Bu alanda soruna çözüm olacak olan yeni güncelleme ise PUBG Mobile 1.0 New Era güncellemesi olacak.

Yeni güncelleme sonrasında oyuna yeni bir yazılım eklenecek ve hile yapmanın imkansız hale getirilmesi sağlanacak. Ola ki kullanıcılar bir şekilde hile yapmayı başardı, o zaman da hileciler hemen tespit edilebilecek ve tespit edilen hileciler de süresiz olarak banlanabilecek.

İlginizi Çekebilir: UFC 4 Reklam Kararını Geri Çekti

PUBG Mobile 1.0 Hile Taramalarını Sıklaştıracak

New Era isimli yeni güncelleme Yeni Çağ olarak gelecek ve başta hilecilerin önüne geçecek. Yeni anti hile yazılımı ile sürekli taramalar yapılacak ve yapılan taramalarda;

  • Auto Aim
  • Grass Hack
  • Cheat Z
  • Cheat M

hilelerini yapan kullanıcılar anında tespit edilebilecek. Hile kullanılması için geçerli olan açıkları da kapatan güncellemenin en güzel yanlarından birisi de tarama sırasında herhangi bir yavaşlama olmayacak olması.

[embed]

Hile için tarama yapılırken donma sorunu olmayacak ya da oyundan atma sorunları ile karşılaşılmayacak. Erangel 2.0 haritasını da oyuna ekleyecek olan PUBG Mobile 1.0 güncellemesinin genel grafik sorunlarına da çözüm olacağı ve yaşanan grafik sorunlarının giderilecek iyileştirmeler yapılacağı duyuruldu.

Kısacası güncelleme bir yeni harita, haritanın yanında gelen grafik iyileştirmeleri, hilecileri engelleyecek olan yeni bir anti hile yazılımı getirecek. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı da açıklandı.

Paylaşılan bilgiye göre yeni güncelleme yarın yayınlanmış olacak. Tüm kullanıcılar için geçerli olacağından herhangi bir gecikme olmayacak.