Ubisoft'un Aralık Ayında Vereceği Ücretsiz Oyun Belli Oldu

Ubisoft'un Aralık Ayında Vereceği Ücretsiz Oyun Belli Oldu

AUbisoft bildiğiniz üzere 30.yılına özel olarak her ay oyunculara bir adet ücretsiz oyun veriyordu. Artık bu sürecin sonuna geldik ve Ubisoft, Aralık ayında oyunculara sunacağı ücretsiz oyunu açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda 30.yılına özel birçok farklı yapımı oyunculara sunan Ubisoft, Aralık ayında oyunculara sunacağı oyunu da gün yüzüne çıkardı. Resmi Twitter hesabı ve resmi siteleri üzerinden yapılan açıklama ile birlikte Aralık ayında oyunculara ücretsiz olarak verilecek oyunun Assassin's Creed 3 olduğu açıklandı.

Assassin's Creed 3

2012 yılında çıkışını gerçekleştiren Assassin's Creed 3, oyuncuları Amerika'nın hüküm sürdüğü dönemlere götürmüştü. Önceki oyunlara nazaran farklı oynanışı, farklı atmosferi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım, 7 Aralık tarihinden itibaren ücretsiz olarak uPlay üzerinden alınabilecek. Assassin's Creed 3 ile birlikte de 30.yıl kampanyası sona ermiş olacak. Bu arada hatırlatalım, geçtiğimiz Kasım ayında ücretsiz olarak verilen Far Cry 3: Blood Dragon, 7 Aralık tarihine kadar ücretsiz kalmaya devam edecek. Oyunu halen kütüphanenize eklemediyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var.