Ubisoft, South Park: Fractured But Whole'yi Tanıttı!

Ubisoft, South Park: Fractured But Whole'yi Tanıttı!

Geçtiğimiz Mayıs ayında Ubisoft, Southpark: The Fractured But Whole’nin bir dizi gecikmenin ardından, 17 Ekim’de piyasaya sürüleceğini duyurmuştu.

Bildiğiniz gibi oyun, Obsidian Entertainment yerine, 2014 yılının en iyi çıkış yapan oyunlarından biri olan South Park: The Stick of the Truth’un geliştiricisi Ubisoft San Francisco tarafından geliştirildi. Oyun ilk olarak Ubisoft E3 2015 basın konferansında duyurulmuştu.

İlginçtir ki oyunun orijinal ismi “The Butthole of Time” olarak planlanmıştı; fakat Matt Stone ve Trey Parker(Her iki oyuna da sonradan senarist olarak dahil olan, South Park’ın yaratıcıları) oyunda, “butthole” gibi bir kelimenin yer almayacağını açıklamışlardı. Thus, Stone ve Parker yine en iyi şeyi yaptılar ve bu konuda akıllıca bir uydurmada bulundular. Bu sefer oyunun adı “The Fractured But Whole” olarak karşımıza çıktı ki bu da “butthole” kelimesini bir hayli andırıyor.

Oyunun orijinal yayınlanma tarihi, 6 Kasım 2016 olarak belirlenmişti; fakat Eylül ayında 2017’nin ilk çeyreğine ertelenmişti. 2017’nin ilk çeyreği geldiğinde ise oyun bir kez daha ertelendi ve yayınlanma tarihi 2017 Nisan ile 2018 Mart arasında bir tarih olarak açıklandı. Daha sonradan Mart ayı geldiğinde ise oyun tekrardan 17 Ekim’e ertelendi.

Oyuncular oyunda, “Yeni Çocuk” olarak South Park’ın ana kadrosuna (Kyle, Kenny, Stan ve Cartman) katılıyorlar. Aşağıda Ubisoft tarafından yayınlanan metni okuyabilirsiniz:

South Park: The Fractured but Whole’de oyuncular, Coon ve arkadaşlarıyla South Park’ın altında yatan karanlık suç dünyasına dalacaklar. Bu özel grup, alt benliğinde yarı insan, yarı rakun olan süper kahraman Coon’u canlandıran Eric Cartman tarafından bir araya getirildi. Yeni çocuk olarak oyuncular, Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğer kahramanlar ile birlikte kötü güçlere karşı savaşmak için ekip tarihinde en çok sevilen süper kahraman Coon’a katılacaklar."

Bütün bunlar, Ubisoft’un bugünkü E3 2017 basın konferansında yeni sinematik trailer’in gösterimi sırasında söylendi. Bu trailer’i aşağıda bulabilirsiniz.

[embed]

Tüm bunlara ek olarak, sizin ve Captain Diabetes’in South Park’taki şeytani olaylar ve kayıp kediler hakkında bilgi toplamak için gizli bir şekilde, Peppetmint Hippo Strip Club’a gittikleri 11 dakikalık ham oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca videoda, oyunun savaş sistemi, her bir karakterin eşsiz kabiliyetleri ve efsanevi güçlerini de görebilirsiniz.

[embed]