Türk Yapımı The Last One Yolda!

Türk Yapımı The Last One Yolda!

Phoenix Oyun Stüdyosu’nun yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığı The Last One, oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. The Last One, senaryo, dalga modu ve çoklu oyuncu modlarına sahip. Oyunun senaryosunda dünyada tek başına kaldığını sanan karakter, başka bir insanın da yaşadığını bazı kanıt ve kalıntılardan anlıyor ve onu bulmak üzere evinden ayrılıyor. Çoklu oyuncu modunda ise salgının başlangıcı ve sistemin çöküşünü konu edinmiş. İsyancılar ve askeri güçler kıyasıya çarpışarak oyuna renk katıyor. Dalga modunda ise salgından 7 yıl sonraki hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

Phoenix

The Last One'yi farklı kılan özelliklerden bir tanesi özgün ve farklı bir senaryo. Oyunun senaryosunda gerektiği zaman Sultanahmet Meydanında iz sürecek, Topkapı Sarayında ipucu arayacağız. Bulacağımız ipuçları bizi farklı maceralara sürükleyecek. Senaryo modunda her görev özenle tasarlanıp özenle yazılmıştır. Bu yüzden oyunculara hiç sıkılmayacakları bir hikaye sunuluyor.

The Last One çoklu oyuncu modunda 8'e 8 eşsiz bir rekabet yaşayacağız. Galata kulesindeki keskin nişancılardan kaçıp beyoğlunun dar sokaklarında saklanacağız. 8 takım arkadaşımızla beraber Topkapı Sarayı'nı savunup liman bölgesinden geçit vermeyeceğiz.

[gallery link="file" ids="15195,15194,15197,15199,15196,15198"]

The Last One dalga modunda ise İstanbul meydanlarının eşsiz güzelliği ile hayatta kalmaya çalışacağız.

Evet biz oyunculara eşsiz bir İstanbul macerası vaat ediyoruz. Şu soru akıllara gelebilir: Peki koca İstanbul'u nasıl yapacaksınız? Bu sorunun cevabı ise: Tabi ki İstanbul'u baştan sona yapmıyoruz sadece İstanbul'un önemli yerleri, tarihi bölgeler ve eşsiz meydanlarını yapıyoruz.

Oyunumuz yakın zaman içerisinde Steam Greenlight platforumdaki yerini alacaktır. Oyunculardan desteklerini bekliyoruz.

-Basın Bülteni