Türk Yapımı The Last One, Steam Greenlight’ta Desteğinizi Bekliyor

Türk Yapımı The Last One, Steam Greenlight’ta Desteğinizi Bekliyor

Bir süredir Phoenix Game and Publisher Studio tarafından geliştirilen The Last One isimli FPS oyunu artık Steam Greenlight‘taki yerini aldı ve sizlerin desteğini bekliyor.

Ataberk Ateş‘ın kurduğu Phoenix Game’in geliştiriciliğini üstlendiği The Last One bugün itibari ile Steam’deki yerini aldı. Left 4 Dead 2’ye benzerliği ile dikkat çeken ve bir zombi kıyametini konu edinen The Last One, bu zombi kıyametini ülkemize taşıyor. İstanbul’da geçen oyunda yalnız bir karakteri kontrol ediyor ve kendisi gibi hayatta kalan diğer kişileri arıyoruz. Tabii zombi kıyameti esnasında bu hiçte kolay olmayacak. Ayrıca oyun sadece tek kişilik oyuncu modunu içermiyor. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz birbirinden farklı çoklu oyuncu modlarını da barındıran The Last One’ın betasında bildiğiniz üzere dalga modu da yer almıştı. Bu modda tipik hayatta kalma modlarında olduğu gibi dalgalar halinde gelen zombilere karşı ellerimizdeki silahlarla dalgaları atlatmaya çalışıyoruz.

Gelin biraz oyunun hikayesinden söz edelim. 2023 yılında gerçekleştirilen bir bilimsel deney sonucunda İstanbul‘da ölümcül bir felaket gerçekleşiyor. Şehir tamamı ile kana susamış zombilerle çepeçevre sarılıyor. Hikaye modunda yöneteceğimiz karakter bu ölümcül felaketten bir şekilde sağ kurtulmuş ve kendine sığınak yapmış durumda. Ana kahramanımız şehirde yaşayan tek canlı olarak kendisini gördüğünü için kendisine “Sonuncu” lakabını layık görüyor. Sığınağında geçen günlerin ardından, bir gün sığınağın yakınlarında daha önce görmediği gizemli işaretler buluyor ve bunu kendisi gibi başka yaşayan insanlarda olduğuna yorumluyor. Ve hikayenin macerası da burada başlıyor.

Oyunun modları ve kendine has özellikleri ile ilgili Steam sayfasında verilen bilgiler ise şu şekilde:

  • Tek Oyunculu: İstanbul’u senin gibi “yaşayan” insanlar bulmak için ara. Mükemmel detaylarla oluşturulmuş şehri deneyim et, hastalığa bir ilaç ara ve bilimsel deneyin neden bir faciaya dönüştüğünü öğren ve gizemleri ortaya çıkar. Zombilerin arkasındaki gizemi bul ve onları kim veya neyin yönettiğini öğren.
  • Çoklu Oyuncu: Facianın ilk zamanlarındaki ordu ve isyancı savaşına tanık ol ve tarafını seç. İstanbul’a onlardan önce hakim ol. Rütbe atla, yeni silahlar aç ve onları özelleştir. İstanbul’u geri kazan!
  • Dalga Modu: Zombilerle İstanbul’un en ünlü mekanlarında savaş. Dalgayı atlat ve bir sonraki dalga için, yeni silahlar, tuzaklar ve eklentiler satın al. Dalgalar gittikçe zorlaşacak, aynı zamanda sende yeni özellikler kazanacaksın.
  • Eşli Oyuncu Modu: Arkadaşlarınla çoklu oyuncu veya dalga modunda oyna. Birlikte öldür, birlikte kazan!

Özellikler

  • Mükemmel detaylarla oluşturulmuş şehir
  • 4K grafiğe kadar destekli, yüksek kaliteli grafikler
  • Bölümlü ve kompleks bir hikayeye tanık olun
  • Silahını özelleştir, yeni eklentiler ve tuzaklar satın al
  • Karakterinin seviyesini arttır ve yeni özellikler kazan
  • İstanbul’un ünlü yerlerinde savaş ve çöküşlerine tanık ol
  • Ordu ve isyancılar arasında seçim yap ve İstanbul’u kontrol et

(The Last One’a Greenlight’ta “Evet” oyu vermek için buraya tıklayın.)

The Last One Tanıtım Fragmanı