Türk Yapımı Roundous Steam Greenlight'da

Türk Yapımı Roundous Steam Greenlight'da

Karton Robot Animasyon ve Oyun Stüdyosu tarafından 1,5 yıllık bir sürecin ardından gün yüzüne çıkan Roundous, Steam Greenlight'da yerini aldı. Mobil platformların yanı sıra Steam'de de çıkış yapacak olan Roundous bizim gibi bulmaca sever oyuncuların beğenisi toplayacak gibi görünüyor.

Hızlı tempolu bir bulmaca oyunu olan Roundous’un ana amacı, dairesel yollarda dönmekte olan araçları bir konvoy haline getirmek. Bunu yapmak için, oyuncunun, yolların kesiştiği noktalarda bulunan dairelere basarak araçların rotasını değiştirmesi gerekiyor. Farklı hızlardaki araçlar, bu şekilde arka arkaya dizilip bir konvoy oluşturulduğunda, oyuncu bölümü başarıyla bitirmiş oluyor. Araçların hem birbirine, hem de yollarda bulunabilen engellere çarpmaması için, bulmacaları çözebilmeye ek olarak, hızlı refleksler de gerekiyor.

[gallery link="file" columns="4" ids="19323,19324,19325,19326,19328,19329,19330,19331"]

Toplam 60 bölüm içeren oyunda kırsal/kasaba, deniz kenarı ve dünya şehirleri olmak üzere toplam üç adet tema bulunuyor. Dünya şehirleri temasında Galata Kulesi’nden Golden Gate Köprüsü’ne, önemli yapılar yer alıyor. Ek görevler içeren ambulans, pizza teslim aracı, okul servisi gibi araçlar da dahil, pek çok araç çeşidi bulunan oyunun Steam’den piyasaya çıkabilmesi için, oyunun aşağıda bulunan Steam Greenlight sayfasından, yeterince Evet oyu toplaması gerekiyor. Bir oy da sen ver.

[linkbox tur=steam gelistirici="Karton Robot Animasyon ve Oyun Stüdyosu" boyut=Bilinmiyor fiyat=Bilinmiyor link=https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=864301019]Roundous Steam Greenlight[/linkbox]