Türk Yapımı Roots of Insanity, Steam Greenlight'ta Desteğinizi Bekliyor

Türk Yapımı Roots of Insanity, Steam Greenlight'ta Desteğinizi Bekliyor

Türk oyun geliştiricileri Crania Games'in yapımı Roots of Insanity, Steam Greenlight'ta yerini aldı. Unreal Engine ile geliştirilen FPS/TPS türündeki korku yapımı oyuncuların desteğini bekliyor.

Roots of Insanity'de August Valentine Hastanesinin doktoru olan Riley McClein'in 'sıradan' gününe şahit oluyoruz. Epilepsi hastası olan Riley, bu hastalığından kaynaklı krizleri engellemek amacıyla ilaçlarını düzenli olarak kullanması gerekiyor. Oyuna başladığımız ilk sahnede doktor Riley odasında, kendi masasının başında oturmakta. Bir anda odasının hemen dışından gelen bir kadın çığlığı ile irkilen Riley, sakinleşmek için içmesi gereken ilacını aramaya başlar fakat bulamadığı için kriz geçirir. Sonrasında ise kendine yeni bir ilaç almak ve duyduğu çığlığın sebebini anlamak amacıyla odasından çıkar ve hikaye bu olay üzerinden devam eder. Bu süreçte Riley hem hastanedeki insanlara yardımcı olmalı, hemde ilacını en kısa sürede bulmalıdır.

Oyunun Steam Greenlight sayfası üzerinden verilen özellikleri ise şu şekilde:

  • Roots of Insanity FPS / TPS türünde bir korku yapımı
  • Rastgele eşya toplama sistemi (dolaplardan ve çekmecelerinden rastgele ilaç, pil ve başka eşyaların çıkması, yada hiçbir şey çıkmaması)
  • Bıçak kullanarak ve tekme atarak savaşabilmenin, bunun dışında oyunun belirli yerlerinde silah kullanmanın mümkün olduğu bir dövüş sistemi
  • Beklenmedik olayların yaşandığı hikaye akışı

Türk yapımı Roots of Insanity, PC platformu için Ocak 2017'de çıkışını gerçekleştirecek. Şuanda Steam Greenlight sisteminde desteğinizi bekleyen yapım, birçok oyun sever tarafından beğenilmiş durumda. Oyunun Steam Greenlight bağlantısına ve tanıtım videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

(Roots of Insanity'e Greenlight'ta 'Evet' oyu vermek için buraya tıklayın.)

[baslik]Roots of Insanity Tanıtım Videosu[/baslik]