Türk Yapımı Potentia, Steam Greenlight’da Oylarınızı Bekliyor

Türk Yapımı Potentia, Steam Greenlight’da Oylarınızı Bekliyor

Hayatını oyun geliştirmeye adamış 6 tane üniversite öğrencisi Türk arkadaş tarafından geliştirilen hayatta kalma temalı 3. Kişi nişan oyunu Potentia Steam de satışa sunulmadan oyuncuların oylamasına sunulduğu Steam Greenlight’da yerini almış bulunmakta.

[gallery link="file" columns="4" ids="19098,19099,19100,19101,19102,19103,19104,19105"]

Bir sabah uyandığında bildiğimiz dünyanın yok olduğunu ve yerini koca bir harabeye bıraktığını gören Victor karakteri ile oynayacağımız bu kıyamet içerisinde ne kadar hayatta kalabileceğiz? Uzun yıllar süren savaşlardan sonra hak ettiğimiz mutluluğa ulaşmayı bekliyorduk, ancak insanoğlunun doğası tüm gerçekliğiyle kendini gösterdi ve kendimizi büyük bir tehlikenin ortasında bulduk. Değer verdiğimiz insanlar artık yoklar kalan insanlar ise tanıdıklarımızdan çok farklı. Artık yapabileceğimiz son şeyi yapacağız. Hayatta kalacağız.

[linkbox tur="steam" link="http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=862626249" gelistirici="Avare Works" fiyat="Bilinmiyor" boyut="Bilinmiyor"]Potentia - Greenlight[/linkbox]

Türk yapımı hayatta kalma oyunu Potentia’yı desteklemek ve oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için oyunun Steam Greenlight sayfasını ziyaret edebilirsiniz.