Türk yapımı oyun “Beat the Game” Intel Geliştirici Forumu’nda

Türk yapımı oyun “Beat the Game” Intel Geliştirici Forumu’nda

“Karate Kamil” serisiyle tanıdığımız Cemre Özkurt’un, Amerika’daki stüdyosu Worm Animation’ın geliştirdiği macera ve müzik oyunu Beat the Game, Intel’in her yıl San Francisco’da organize ettiği Intel Geliştirici Forumu’na (Intel Developer Forum) katılmaya hak kazandı.

16-18 Ağustos arası San Francisco’da gerçekleşecek olan IDF’nin oyun geliştiricileri bölümüne sadece 7 oyun seçildi. Piyasaya çıkış tarihi oldukça yaklaşan Beat the Game, bu forumda San Francisco’nun en iyi bağımsız geliştiricilerini temsil edecek. Oyun ayrıca IDF içerisindeki bir diğer etkinlik olan Intel MIX (Media Indie Exchange) Workshop’a da katılacak.

Dell, Erickson, GE gibi diğer lider firmaların da katıldığı IDF, teknoloji sektörünün yanı sıra gündelik hayatı belirleyen yeniliklerin de tanıtıldığı, trendlerin belirlenmesinde önemli rol alan bir etkinlik.

Bu yıl en önemli konu başlığı olarak sanal gerçekliği seçen, geleceğin teknolojilerine yön veren forum, geçen yıl robotların dans ettiği, akıllı bisikletlerin hünerlerini sergilediği çok özel bir sahne şovuyla başlayıp büyük katılım görmüştü.

Ziyaretçiler Beat’in demosunu Intel’in sunduğu kiosklarda 3 gün boyunca oynayabilecekler.