Türk yapımı müzikal macera oyunu: Beat the Game

Türk yapımı müzikal macera oyunu: Beat the Game

Karete Kamil çizgi filmi ile 2000'li yılların başında adını duyurmaya başlayan Cemre Ozkurt, San Francisco'da kurduğu oyun stüdyosu Worm Animation'ın ilk video oyunu Beat the Game duyuruldu!

Bu yazın raflardaki yerini alması planlanan Beat the Game, oyunculara müzikal bir macera serüveninin kapılarını aralıyor. Oyunu oynayan oyuncular Mıstık isimli bir karakteri canlandıracak. Oyunun haritasında karakterimiz Mıstık ile gezerek etrafımızdaki ses örneklerini keşfedeceğiz ve bu ses örnekleri ile bir müzik oluşturacağız. Hatta elinizdeki taş parçasını fırlatarak oluşturduğunuz gürültüyü kaydedip müziğinizin gelişimine katkıda bulunabileceksiniz. Karakterimiz Mıstık tüm bu işlemleri boynunda asılı olan kayıt cihazı ile yapacak.

beat the game

Oyun sırasında çevrenizdeki sesleri daha kolay keşfedebilmeniz için ses tarayıcısı gibi bazı teknolojik araçlar size yardımcı olacak. Müziğinizi oluşturmak için gerekli tüm ses örneklerini bulduktan sonra 8 kanallı ses mikseri ile kendi müziğinizi oluşturacak ve seyircilerin karşısında canlı şov yapacaksınız. Eğer seyirciler müziğinizi beğenirse bir sonraki bölüme geçebileceksiniz.

Beat the Game oyunu Steam Greenlight'da yeşil ışığı bekliyor. Steam hesabınız ile Greenlight'da Beat the Game oyunu için oy kullanarak yeşil ışığın yakılmasını sağlayabilirsiniz.

beat the game

Worm Animation stüdyolarında 10 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Beat the Game bu yazın PC, Mac, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyun ile ilgili daha fazla bilgiyi Worm Animation sitesinden, Facebook sayfasından veya Twitter hesabından öğrenebilirsiniz.