Titanfall 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Titanfall 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Respawn Entertainment'in geliştirdiği, Electronic Arts'ın yayıncılığını üstlendiği Titanfall serisinin merakla beklenen ikinci oyunu üç gün sonra aramıza katılıyor. Bugün ise yapımın çıkış videosu bizlerle buluştu.

Serinin ilk oyunu, Microsoft ile yapılan anlaşma sebebiyle sadece Xbox ve PC platformlarına çıkışını gerçekleştirmişti. Titanfall 2 ise tüm platformlara üç gün sonra çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation 4 sahipleri de Titanfall 2 ile birlikte Titanların savaşında yerini alacak.

Titanfall 2'nin çıkış videosunda geliştirici ekip, müzik olarak 1966 yılında yazılıp bestelenen Bang Bang isimli şarkıyı seçmiş. Çıkış videosunda arka plan müziği dışında herhangi bir konuşma veya oyun içi anlatım bulunmuyor. Fragmanda her zaman olduğu gibi Titan ve Pilotlar arasındaki sıkı dostluk gözler önüne seriliyor. Bildiğiniz üzere önceki videolarda da bu iki taraf arasındaki ilişki sürekli gözler önüne serilmekteydi. Bunun en büyük sebebi oyun içerisinde Titanlar ile olan ilişkiniz, onları nasıl kullanacak oluşunuz, maçların kaderini doğrudan etkiliyor.

Bir süredir Beta ve Alfa sürümleri ile testler gerçekleştirilen Titanfall 2'ye şimdiye kadar bir çok olumlu yorum yapıldı. Özellikle oyunu deneyen oyuncular, sosyal medya üzerinde oyunu beğendiklerini geliştirici ekibe ilettiler. Genel olarak Full sürümde büyük farklılıklar olmayacaktır fakat olumlu yorumlar oyun çıkışını gerçekleştirdiğinde de aynı ivmede devam edecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Titanfall 2'den biraz söz edecek olur isek, yapım ilk oyunun aksine oldukça dramatik bir hikaye moduna sahip olacak. Çoklu oyuncu modunda bulunan titanların neredeyse hepsi hikaye modunda da yer alacak ve kendilerini tanımamız için görevler bulunacak. Görevler sırasında bir çok bulmaca yer alacak. Gözlemler yapıp, çevre ile sık sık iletişimde olacağız. Hikaye modunun genelinde savaştığımız düşmanlar askerler olmuş olsa da bir çok boss savaşları da bizleri bekliyor olacak. Ayrıca Titanlar bizleri hikaye modunda da yalnız bırakmıyor. İster isek Titanlar ile çalışacağız, istersek onlardan ayrılıp Pilot olarak devam edeceğiz. Ancak istediğimiz süreçte Titanlardan yardım isteyebileceğiz.

Fazla uzatmadan sizleri Titanfall 2'nin etkileyici çıkış videosu ile baş başa bırakalım. Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflardaki yerini alacak.

[baslik]Titanfall 2 Çıkış Videosu[/baslik]