Titanfall 2'den 15 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Geldi

Titanfall 2'den 15 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Geldi

Respawn Entertainment'in geliştiriciliğini üstlendiği, Electronic Arts'ın ise yayımcılığı yapacağı Titanfall 2'nin merakla beklenen hikaye modundan 15 dakikalık yeni bir oynanış videosu geldi.

Bildiğiniz üzere ilk oyunda olmayan hikaye modu, Titanfall 2'de bulunacak. Oldukça dramatik bir hikayeyi konu edinecek olan Titanfall 2, özellikle bu yönüyle merakla bekleniyor. Hikaye modu ile ilgili daha önce gelen bilgileri toparlayacak olursak, çoklu oyuncu modunda bulunan titanların neredeyse hepsi hikaye modunda da yer alacak ve kendilerini tanımamız için görevler bulunacak. Görevler sırasında bir çok bulmaca yer alacak. Gözlemler yapıp, çevre ile sık sık iletişimde olacağız. Hikaye modunun genelinde savaştığımız düşmanlar askerler olmuş olsa da bir çok boss savaşları da bizleri bekliyor olacak.

Merakla beklenen hikaye modu ile ilgili bugüne kadar sadece bu bilgilere sahiptik. IGN Youtube sayfası üzerinden yayınlanan hikaye modunun ilk 15 dakikası ile birlikte hikaye modu hakkında daha fazla fikir edinebiliyoruz. Hikaye modu öncelikle alıştırma modu ile başlıyor. Daha sonra ise hikayenin Prologue kısmı devreye giriyor. Daha önce bildiğimiz gibi Pilot ve Titanların arasındaki bağlar oldukça ön planda tutulacak, dramatik hikayenin temelleri de bu yönden atılacaktı. Respawn Entertainment ekibinin belirttiği konuları bu video ile daha iyi inceleyebiliyoruz. Son olarak, grafikler önceki oyuna nazaran çok fazla değişime uğramamış fakat tatmin edici olduğunu söyleyebiliriz. İşte Titanfall 2'nin hikaye modunun ilk 15 dakikası;

[baslik]Titanfall 2 Yeni Oynanış Videosu[/baslik]