Titanfall 2'yi Ücretsiz Olarak Denemek İster Miydiniz?

Titanfall 2'yi Ücretsiz Olarak Denemek İster Miydiniz?

Respawn Entertainment'in geliştirdiği, Electronic Arts'ın yapımcılığını yaptığı kendisine ait ayrı bir kitlesi olan oyunlardan birisi olan Titanfall serisinin yeni oyunu Titanfall 2, yapılan duyuru ile birlikte ücretsiz olarak denenebilecek.

Steve Fukuda'nın yönetmenliğinde Source isimli oyun motoru ile geliştirilen, geçtiğimiz ayın 28'inde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştiren yeni Titanfall yapımı Titanfall 2'yi denemek isteyenler için müthiş bir fırsat Electronic Arts tarafından sunuluyor. Yapımcı ekip cephesinden gelen duyuruya göre Titanfall 2, 2 gün boyunca yani 2 Aralık'tan 4 Aralık tarihine kadar bütün platformlarda ücretsiz hale geldi. Ücretsiz deneme süreci boyunca oyuncular hikaye moduna erişemeyecek. Sadece Multiplayer modunda hünerlerini gösterebilecek. Buradaki başarımlar ve sonuçlar ise kayda geçirilmeyecek. Eğer ücretsiz deneme süresi bittiğinde oyunu satın alırsanız, bütün istatistikleriniz hesabınıza yansıtılacak. Bu süreçte oyunu ücretsiz olarak denemek için tek yapmanız gereken ise EA Access veya Origin Access üyeliğine sahip olmak.

Ayrıca bir diğer gelişme ise oyunun ilk ek paketi olan Angel City's Most Wanted'ın erişime açılmış olması. Titanfall'ın en sevilen haritalarından biri olan Angel City, elden geçirilmiş bir haliyle Titanfall 2'ye geldi. Bu ek paket ile birlikte oyuna Angel City haritasının yanı sıra, yeni silahlar, pilot yetenekleri ve oyunun oynanışına hiçbir etkisi olmayan isteğe bağlı satın alınabilen içerikler mağazadaki yerini alacak. Söz verildiği gibi ücretsiz olarak sunulacak olan yeni ek paket bir nevi güncelleme olarak da kabul edilebilir. Yeni içeriklerin yanı sıra içeriğinde optimize ve dengeleme gibi oyun içi durumları da barındıran ek paketi Origin üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz. Ek paketin yayınlanan tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.