Titanfall 2'ye Gelecek Yeni DLC'lerin Detayları Belli Oldu

Titanfall 2'ye Gelecek Yeni DLC'lerin Detayları Belli Oldu

Respawn Entertainment'in geliştiriciliğini üstlendiği Titanfall serisinin ikinci oyunu Titanfall 2'nin ilerleyen zamanlarda gelecek olan DLC'lerinin detayları belli oldu.

Oyunculara bir nevi hediye olarak, Titanfall 2'ye gelecek olan tüm DLC'lerin ücretsiz olacağını duyuran ve herkesi şaşırtan EA, oyunun ilerleyen zamanlarında gelecek olan DLC'lerinin detaylarını paylaştı. Buna göre 2017'de Titanfall 2'ye gelecek olan ilk DLC Live Fire olarak belirlendi. Daha önceden duyurusu gerçekleştirilen bu DLC'de bulunan yeni modda 6v6 olarak pilotlara karşı özel bir savaş deneyimi sunulacak. Aksiyonun bir saniye bile eksilmeyeceği Live Fire modunda yeniden canlanma olmayacak ve 5 round üzerinden oynanacak. Karşı takımdaki herkesi yok eden ya da verilen zaman içerisinde bayrağı taşıyabilen ekip bu oyun modunda kazanan taraf olacak. Bu mod dışında Live Fire DLC'si ile birlikte Stacks Meadow ve Coliseum isimli 2 adet harita oyuna eklenecek.

Mart ayında gelecek diğer DLC ise Colony olacak. Serinin ilk oyununda bulunan Colony haritası, bu DLC ile birlikte Titanfall 2'ye taşınacak. Bunun dışında oyundaki buglar çözülecek ve bazı dengeleme çalışmaları yapılacak. Son olarak Colony DLC'si ile birlikte oyuna yeni bir silah eklenecek.

Bu bilgiler göz önünde bulundurulduğunda, Şubat ayında Live Fire, Mart ayında Colony DLC'lerine kavuşacağız. Ayrıca geliştirici ekibin paylaştığı görselden de anlaşılabileceği üzere, oyuna Şubat ve Mart ayı DLC'lerinden sonra başka DLC'lerde gelecek. Şimdilik bu DLC'ler hakkında bir bilgi verilmedi.

Titanfall 2