Titanfall 2 İçin Yeni Bir İndirilebilir İçerik Geliyor

Titanfall 2 İçin Yeni Bir İndirilebilir İçerik Geliyor

Respawn Entertainment'in gelişiriciliğini, Electronic Arts'ın yayıncılığını üstlendiği Titanfall serisinin ikinci oyunu Titanfall 2'ye yeni bir genişleme paketi geliyor.

2016 yılının en başarılı yapımlarından birisi olan Titanfall 2, satış rakamları bakımından biraz geride kalsa da bunun sebebi oyunun beklentileri karşılayamamış olması değil, çıkış tarihinin Battlefield 1 ve Call of Duty: Infinite Warfare'in arasına gelmiş olmasıydı. Daha sonra Respawn Entertainment yaptığı açıklama ile birlikte oyuncuları mutlu etmiş, oyuna gelecek olan tüm DLC'lerin ücretsiz olacağını duyurmuştu. Geliştirici ekip sözünde durdu ve Titanfall 2 için yeni bir DLC'nin geleceğini ve bunun ücretsiz olacağını açıkladı.

Bu yeni ek paket ile birlikte oyuna yeni modlar ve yeni haritaların geleceğini belirten geliştirici ekip, oyuna gelecek olan oyun modlarından birisi olan Live Fire hakkında bazı bilgiler verdi. 6v6 olarak pilotlara karşı özel bir savaş deneyimi sunacak olan Live Fire modunda aksiyon bir saniye bile eksilmeyecek. Yeniden canlanmanın olmadığı bu mod 5 round üzerinden oynanacak. Karşısındaki takımdaki herkesi yok eden ya da verilen zaman içerisinde bayrağı taşıyabilen ekip bu oyun modunda kazanan taraf olacak. Bu mod dışında ise Stacks Meadow ve Coliseum isimli 2 adet modda oyuna eklenecek.

Yeni gelecek haritalar ise Respawn Entertainment'in duyurusuna göre Live Fire modu için hazırlanmış. Modun hızlı ve tempolu havasına uygun bir şekilde hazırlanan bu 2 yeni haritayı Live Fire modu dışında oynamak mümkün olmayacak.

Gelecek olan yeni indirilebilir içeriğin detayları şimdilik bu kadar. Yeni bilgiler geldikçe Bozuk Tuş üzerinden sizlerle paylaşacağız.