Thief Oyunu Filmiyle Gündeme Geliyor!

Thief Oyunu Filmiyle Gündeme Geliyor!

Video oyunları içinde Thieft oyununun sinemaya adım atacak yapımlar arasına girerek yeni bir tane daha eklenmiş olacak. Bu doğrultuda elimize gelen Thief'in sinema filmi ile alakalı ilk bilgiler şu şekilde.

1998 senesinde piyasaya giriş yapmış olan serinin ilk oyunu olan Thief: The Dark Project ile oldukça yetenekli bir çıkış yakalamayı başaran Thief serisi, sonrasında gelen ikinci ve üçüncü oyunu ile de bu dönem içindeki en etkin oyunlar arasında kendisini göstermeyi başarmıştır.

2014 senesinde Square Enix'in telif haklarını almasının yanında tekrardan ele alınmış olan Thief, bu seriye sıfırdan başlayarak çok yeni nesil grafiklerle oyuncu kitlesinin beğenisine sunulmuştur.

Thief Oyunu Filmiyle Gündeme Geliyor!

Çok fazla hayran kitlesi olan Thief oyunu, The Hollywood Reporter'ın paylaşmış olduğu bilgiler doğrultusunda bu sefer beyaz perde de karşımıza çıkmış olacak. Los Angeles merkezli olan film stüdyosu Straight Up Films tarafınca film hakları elinden alınan Thief, oyunlardan filme uyarlanan şekliyle yerini almış olacak.

Filmin senaryo kadrosunda Adam Mason ile Simon Boyes ikilisi tarafınca ele alınması planlanırken, yönetmen ile oyuncular ile ilgili ise bir açıklama olmadı.

World of Warcraft ile Assassin's Creed tarzındaki oyunların da film çekimlerine hızlı bir şekilde devam ediliyorken, Thief de önümüzdeki zaman içinde sinemadaki yerini alacak.