The Sims 4'e cadılar bayramı ek paketi geliyor

The Sims 4'e cadılar bayramı ek paketi geliyor

Cadılar bayramının yaklaşması oyunlara da konu olmaya yavaş yavaş başladı, The Sims 4'e ise cadılar bayramın doğrudan yeni bir ek paket olarak yansıyacak.

Özel olayları ve günleri kullanmak konusunda Sims serisi oyunları gayet başarılı diyebiliriz. Tabi nede olsa her ek paket cebe inecek sıcak para demek ve tüm oyun firmaları gibi Maxis'de bundan görüldüğü gibi fazlasıyla memnun. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Cadılar bayramı (Halloween) için ise yine EA Games, Sims 4 için özel Cadılar Bayramı ek paketi yapmayı unutmamış. Ek pakette ile ise karşımıza güne özel eşyalar çıkıyor.

Pakete Spooky Stuff ismi verilmiş ve içeriğinde günün konseptine uygun olarak örümcek ağları, eskimiş eşyalar ve kıyafetler, ürkütücü tablolar ve yeni dekorlar bulunuyor.bunların yanı sıra oyuna Zombie CakeSpooky Cookies ve Eyeball Cheese Plate gibi birkaç yeni yemek tarifi ekleniyor. Oyuna eklenecek Pumpkin Carving Station sayesinde ise kendi bal kabağımızı oya bileceğiz. (aman ne eğlenceli)

Paket cadılar bayramının çıkmasını beklemeden 2 gün önce yani 29 Eylül tarihinde dünya genelinde bizlerle olacak. ayrıca ek paket ile ilgili daha fazlasını merak ediyor iseniz hazırlanan tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.