The Park Korku Oyunu Ön İnceleme

The Park Korku Oyunu Ön İnceleme

Norveç tabanlı olan Funcom firması oyun sevenlere yeni ve sıra dışı bir korku olan The Park oyununu duyurdu.

Funcom şirketi özellikle MMO tarzı oyun sevenlerin tanıtığı bir firma. Eski yaratıcı eserlerinin arasında Age of Conan ve The Secret World oyununu da görüyoruz. Ancak bu yapımı ile birlikte bir diğer oyunu da tutmayınca şirket zor durumlara düştü ve şimdide yeni olan “The Park” oyununu çıkardı. Artık bu oyunda da başarısız olurlarsa sonu ne olur bilemiyoruz.

Son duyurdukları “The Park” oyunu farklı bir konsepte sahip ve Lunaparkta geçen bir korku oyunu. Bu oyunda başrol olan Lorraine karakterini kontrol ederek oynuyorsunuz. Oyunun hikayesine bakacak olursak Lorraine karakteri oğlu Callumu Lunaparka getirir ancak oğlu bir anda ortadan kaybolur. Başlangıçta eğlenceli ve renkli bir atmosfere sahip olan lunapark bir anda ürkütücü ve korku dolu bir atmosfere bürünür. Oğlunun kaybolması ile birlikte korku dolu oyun başlar ve Lorraine karakterini büyük kötülükler beklemektedir.

[gallery columns="4" link="file" ids="10117,10116,10115,10114" orderby="rand"]

Yeni oyun hakkında yaptıkları açıklamaya göre yapmaya çalıştıkları oyun gerçekten sıradışı bir yapıt olarak yapılmaya çalışılmış ve yapmaya çalıştıkları deneysel bir korku oyunu. Yaptıklarını oyunun yeni ve ilginç tasarımı ise korkunun derecesini bir kat daha arttıracağını söylüyorlar. Bu özelliklerinin yanı sıra The Park oyunu gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik teknolojilerinin destekleyeceği bir oyun olacağı söylenmişti. Böylelikle oyun gerçekten korkutucu bir hal alacak ve korku severleri büyüleyen bir oyun olacağı yönünde söylentiler var.

Bu oyunu yapmaktaki asıl amaçları ise çok para kazanmak yada kasasını doldurmak olmadığını söyleyen firma asıl amaçlarının gerçekten farklılık yaratan ve sıradan olmayan bir oyun yapmak olduğunu söylüyor. Buna dahil olarak bünyesinde çalışan ekibin ve yaratıcıların yeteneklerini geliştirmek de bir diğer hedefleri olduğundan bahsediyorlar.

Tek kişilik olarak oynanan oyun bilgisayar oyunuyla birlikte Ekim 2015‘de PC kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Eğer oyunun grafiklerini ve atmosferini incelerseniz gerçekten sıra dışı bir yapıya sahip olduğunu anlayacaksınız. Korku oyunu severlerin oyunu merakla beklediklerinden eminiz.