The New Mutants çıkış tarihi netleşti

The New Mutants çıkış tarihi netleşti

2017 yılında çekilmesine başlamasıyla başlayan bu mücadelede FOX tarafından başlatılan X-Men evreninde geçen bir korku filmi olarak vizyona girmesi hedefleniyordu. Bu zaman diliminde bir çok kez değişikliğe giden film şirketi filmin konusu hakkında net bir bilgi paylaşmadı.

Daha önceden defalarca ertelenen The New Mutants filmi sonunda netlik kazandı. Filmin çekim aşamalarının uzun sürmesinin ardından Vizyona girmesi beklenen Film sürekli farklı tarihler arasında ertelenerek bir türlü beyaz perdeyle buluşmamıştı. FOX tarafından çekimlere başlatılan film, konunun X-Men evreninde geçmesini amaçlıyordu fakat daha sonradan Disney şirketine geçmesi sebebiyle Filmde bir takım değişiklikler olabilir düşüncesiyle Marvel sinematik evrenine de kaydırabilir.

The New Mutants Filmi Yönetmen koltuğunda Josh Boone gibi başarılı bir yönetmen oturmakta. Oyuncular ise tam bir ekip halinde filme adapte olmuş durumda. Oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Charlie Heaton, Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Henry Zaga ve Alice Braga

Filmin çıkış tarihi yine ertelenmez ise 11 eylül tarihinde Türkiye'de ve 28 Ağustos’ta Avrupa’da, vizyona girecek.

Farklı bir konu ile dikkatleri üzerine çeken filmin konusu ilgi çekici. mutants tarafından esir alınan 5 genç arkadaşın kendi güçlerinin sınırlarını bir yandan test ederken diğer yandan buradan kurtulmanın mücadelesini konu almaktadır. Zorlu bir mücadele geçiren bu geçler başlarına ne geleceğinden habersiz özgürlük mücadelesi vermektedir.