The Division, Yeni Güncellemesi ile Birlikte DirectX 12 Desteği Kazanacak

The Division, Yeni Güncellemesi ile Birlikte DirectX 12 Desteği Kazanacak

İçerisinde bulunduğumuz Mart ayında Ubisoft tarafından geliştirilip piyasaya sürülen The Division geliştirilmeye devam ediliyor. Bir süredir DirectX 12 desteğini bekleyen oyuncular, oyuna yeni gelecek güncelleme ile birlikte bu isteğine kavuşacak.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni ek paket ile birlikte hayatta kalma moduna kavuşan The Division'da bu mod ile birlikte oyuncular zorlu şartlar altında bildiğimiz alışagelmiş hayatta kalma çabasını vermekte. Bu mod ile birlikte oyuna ilgi daha da arttı ve bu sayede oyuncu sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. İçerikler ve destekler anlamında her anlamda oyundan memnun olan oyuncuların bir süredir tek isteği DirectX 12 desteğiydi. Ubisoft ise bugün, oyunun önümüzdeki güncelleme ile birlikte DirectX 12 desteğini kazanacağını duyurdu. Peki bu DirectX 12 desteği ne işe yarayacak? Bu güncelleme ile birlikte oyunun kazanacağı bu DirectX 12 desteği, çok çekirdekli işlemciye sahip bilgisayarlardaki performansı arttıracak. Özellikle AMD kartına sahip oyuncuları, bu güncelleme oldukça ilgilendiriyor. Oyunculardan gelen dönütler doğrultusunda göz önüne alındığında NVIDIA'da DirectX 12 desteğinin pek FPS artışı sağladığı görülmese de AMD kullanıcılarının bu konuda yeterli düzeyde performans optimizesi yakalayabildiği bir gerçek.

Güncelleme çok fazla içeriğe sahip olmayacak. DirectX 12 desteğinin yanı sıra oyundaki bazı hatalar düzeltilecek. Güncellemenin bu hafta içerisinde çıkacağı bekleniliyor.