The Division'un Survival Ek Paketinin Detayları Belli Oldu

The Division'un Survival Ek Paketinin Detayları Belli Oldu

Ubisoft'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Tom Clancy's The Division'un Survival isimli ek paketinin detayları belli oldu.

Ubisoft'un başarılı yapımlarından birisi olan The Division, kronik sorunları nedeniyle oyunculardan aldığı olumsuz eleştirilere karşı yeni ek paketleriyle ayakta durmayı amaçlıyor. Geliştirici ekibin normalde yaz aylarında oyunculara sunmayı planladığı fakat daha sonra kış aylarına ertelediği Survival ek paketi hakkında beklenen yeni detaylar ise bugün gün yüzüne çıktı.

Ubisoft yöneticilerinin katıldığı, Twitch üzerinden düzenlenen yayında yeni ek paket hakkında gelen sorular cevaplandırıldı. Buna göre Survival ek paketi, günümüzde bir çok oyundan tanıdığımız ve tabiri caizse "Hunter Games" sıfatına yakışan, maksimum 24 kişiye kadar desteklenen en sonunda sadece bir kişinin ayakta kalacağı bir mod olacak. Ancak diğer Survival oyunlarının yanı sıra bu modda herkes aynı yerde değilde haritanın birbirinden farklı noktalarında başlayacak. Amaç ise bir an önce haritanın merkezine ulaşıp gerekli araç gereç, erzak ve ekipmanlara ulaşmak olacak. Bu ekipmanlar oyuncuların hayatta kalma şansını fazlasıyla arttıracak ve rakiplerine karşı girecekleri savaşta büyük rol oynayacak. Oyuncular her öldürdüğü rakip başına birbirinden farklı ödüllere de sahip olacak ve bu ödüller oyun başına değişkenlik gösterecek. Hava ise fazlasıyla soğuk olacak ve bu soğuk oynanışa ve gidişata büyük bir şekilde etki edecek. Oyunda bulunan New York haritasının karlı bir versiyonunda geçecek olan bu ek pakette soğuğun etkisi, enerji ve sağlığın düşmesiyle gözlemlenebilecek. Oyuncuların yapması gereken ise bu soğuktan minimum şekilde etkilenmek için uygun ekipmanlar bulmak olacak. Görünen o ki Survival ek paketi oyuncuları fazlasıyla zorlayacak fakat bir o kadar da sürükleyici bir oynanış sağlayacak.

Eğer daha önce The Division Season Pass satın aldıysanız Survival ek paketinin betasını Ubisoft sunucuları üzerinden deneyimleyebilirsiniz. Şimdilik Steam üzerinden bu betaya erişim mümkün değil. Ek paketin çıkış tarihi ise tahmini olarak 2017'nin ilk ayları belirtiliyor.