The Division, Tüm Platformlarda Ücretsiz!

The Division, Tüm Platformlarda Ücretsiz!

Ubisoft'un çok oyunculu RPG shooter oyunu olan The Division, çıkalı 1 seneyi aştı. Oyunun birçok kopyası satıldı; ancak The Division, oyun sırasında oluşan "bug" ve hatalar yüzünden bir sürü oyuncusunu kaybetti. Ubisoft, "Underground", "Survival" ve "The Last Stand" adlarıyla çıkardığı DLC'leriyle birlikte oyuncularını tekrardan kazanmak istedi ve bunu başardı da. Şimdi de daha çok oyuncu için Ubisoft, The Division'u 7 Mayıs'a kadar PS4, Xbox One ve PC platformlarında ücretsiz oynanabileceğini duyurdu. Ayrıca bu ücretsiz kampanyadan yararlanarak %60 indirime sahip olup oyunu satın alabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. PC platformunda indirebilmek için Uplay uygulamasına sahip olmanız gerekiyor.

the-division-ücretsiz

Oyunu Neden Denemelisin?

The Division, birçok kişinin eğlenceli bir deneyim olarak gördüğü çoğu şeyi bir araya getiren eşsiz bir oyun olarak görülüyor. Oyun, toplumun arasına yayılmış olan bir virüsün ve bu yüzden dışarıdan, sıklıkla yardım gelemeyen Manhattan'da geçiyor. Şehri düzene sokmak için bir grup ajan devreye giriyor ve onlara, virüsün kaynağını bulmalarını ve durumu istismar etmeye çalışan herkesi durdurmaları söyleniyor.

The Division'u isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış. Keşfetmek, görevleri tamamlamak, savaşmak ve daha bir çok şey için geniş bir şehir alanı var. Bu shooter-hayatta kalma-RPG oyununu gerçekçi kılan şey ise oyunda ilerleyebilmeniz için şehir etrafında olan gizli malzemeleri bulmak zorunda olmak. Karanlık Bölge adlı yerler, savaşların göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleşebileceği kusursuz multiplayer alanları ve oyundaki en iyi donanımların bazılarının bulunabileceği yerler.