The Division Steam'de yerini aldı

The Division Steam'de yerini aldı

Oldukça uzun bir geliştirme sürecinden geçen ve son zamanların en çok beklenen oyunlarından biri olan The Division Steam'deki yerini aldı.

Ubisoft tarafından yayımcılığı yapıldığı The DivisionUbisoft Reflections ve Ubisoft Red Storm ile Massive Entertainment liderliğinde geliştirildi. Bu gün içerinde ise The Division, Steam'deki yerini aldı ve Steam fiyatı belli oldu.

Mart ayında çıkacak olan The Division diğer Ubisoft oyunlarında da olduğu gibi yeni çıkış yapan oyun fiyatında Steam'e eklendi. Tom Clancy's: The Division iki farklı seçenek ile ön siparişe açıldı. Normal sürüm ve Gold Edition olarak karşımıza çıkan oyunun Normal sürümü 179.00TL, Tom Clancy’s: The Division Gold Edition ise 207.00 TL olarak satılmakta.

Eğer oyunu ön sipariş ile alırsanız detaylarının belli olmadığı bir dijital içerik kazanacaksınız ve kapalı betaya kesin olarak katılabileceğiz.

Eğer oyunu Gold Edition olarak ön sipariş ederseniz "National Guard" ekipman seti ile birlikte Sezonluk Kombine sahibi olacaksınız. Sezonluk Kombine sayesinde 1 yıl içerisinde çıkacak olan tüm ek paketleri ücretsiz alabileceksiniz ve özel bonuslardan faydalanabileceksiniz. Ayrıca yine kapalı betaya kesin olarak katılma hakkınız olacak.