The Division'ın Survival Genişleme Paketinin Videosu Yayınlandı!

The Division'ın Survival Genişleme Paketinin Videosu Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde yapılan canlı yayının ardından Ubisoft, The Division’ın ikinci genişleme paketi olan Survival’ın tanıtım videosunu yayınladı. Videoya bakacak olursak; oyuncuları, dondurucu soğuklar ve hastalıklar gibi oldukça zorlu şartlar bekliyor. 24 oyuncunun düşük level itemlerle başladığı ve birbirleriyle savaşmak zorunda kalacağı Survival’ın resmi tanıtım açıklaması ise şöyle:

“Bu genişleme paketiyle, oyuncular, kar fırtınasının helikopterlerini düşürmesi sonucunda oldukça ekstrem koşullarla karşı karşıya gelecekler. Birer Division ajanı olarak onlar hastalığın tedavisini biliyorlar ve Dark Zone’dan çıkarılmaları gerekiyor. Sıcak tutacak kıyafetler, ekipmanlar, yemek, su ve tıbbi ekipmanlar hayatta kalmaları için olmazsa olmaz şeyler…  Ancak onları bekleyen tek tehlike kötü hava koşulları değil. Oyuncular ayrıca diğer 23 oyuncuyla ve her zaman onlardan bir adım önde olan gizemli düşmanlarıyla mücadele etmek zorundalar.”

Survival genişleme paketi, Haziran ayında yayınlanan Underground paketinin ardından, oyuna gelecek olan ikinci genişleme paketi olacak. Survival paketinin aslında geçtiğimiz yaz döneminde gelmesi planlanıyordu, ancak Ubisoft’un bazı düzenlemeler yapması gerektiği için ertelendi. 3 Kasım tarihinden önce oyunun DLC Pass’ini alan PC kullanıcıları Survival paketini beta sürümde oynayabiliyorlar. Bu süre,  test sunucularının kapanacağı tarihe, 13 Kasım’a kadar devam edecek. Sonrasında paket 1.5 yaması ile birlikte PC ve Xbox One kullanıcılarının erişimine sunulacak ve tamamen ücretsiz olacak. Genişleme paketinin net çıkış tarihi ise henüz belli değil.

The Division’ın üçüncü ve son genişleme paketi ise Last Stand olacak. Bu paketin de 2017 yılının başlarında gelmesi bekleniyor.