The Division'a NVIDIA sayesinde Ücretsiz sahip olabilirsiniz

The Division'a NVIDIA sayesinde Ücretsiz sahip olabilirsiniz

Açık betası devam eden The Division'ı satın almayı düşünenlere bir fırsat da geçtiğimiz günlerde NVIDIA'dan geldi. NVIDIA Ekran kartı alana The Division hediye!

Geçtiğimiz haftalarda Kapalı betası başlayan Tom Clancy's The Division için NVIDIA kapalı beta için beta Key dağıtmıştı. Buradaki haberimizde bu gelişmeyi sizlerle paylaşmıştık. Şu anda açık betası devam etmekte olan The Division ile ilgili olarak ise geçtiğimiz günlerde oyuncuları sevindirecek bir fırsat haberi daha NVIDIA'dan geldi. Eğer sizde yakın zamanda NVIDIA ekran kartlarından birini almayı düşünüyorsanız bu fırsattan faydalanabilirsiniz. Şu anda en popüler NVIDIA ekran kartları arasında yer alan bazı ekran kartı modelleri ile Tom Clancy's The Division'a ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Sadece GeForce GTX 970GeForce GTX 980 ve GeForce GTX 980 Tİ ekran kartları için geçerli olan kampanya ayrıca diz üstü bilgisayarlar için üretilen M serisi GeForce GTX 970MGeForce GTX 980M, GTX 980 kartlar içinde geçerli. Bu kartlardan herhangi birini satın alırsanız oyunun bir adette sanal kopyasına sahip olacaksınız.

The Division, GameWorks HBAO+ ve PCSS gibi NVIDIA'ya özel grafik özellikleri ile 8 Mart tarihinde çıkış yapacak. NVIDIA'nın kampanya ile ilgili olarak yayınladığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.