The Division'ın Season Pass'i Steam'de 170 TL

The Division'ın Season Pass'i Steam'de 170 TL

Üzülerek yaptığımız haberlere bir yenisi de bu gün eklendi. Ne yazık ki dün çıkış yapan The Division'ın tüm DLC'leri içerecek olan Season Pass fiyatı bizi ve oyuncuları oldukça üzdü. Geçtiğimiz günlerde No Man’s Sky için aşağıdaki bağlantıda yaptığımız haberde, Steam ön sipariş fiyatının 89 TL'den yüzden 60'lık bir zam ile 150 TL'ye yükseltildiğini sizlere duyurmuştuk.

İlgili haber: No Man’s Sky’ın çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Bu gün ise, daha önce Fallout 4'ün Season Pass'ında gördüğümüz yüksek fiyatı, bir yeni oyunda daha gördük. Bildiğiniz gibi Fallout 4'ün Season Pass fiyatı 169.5 TL olarak belirlenmişti. Fallout 4'den sonra The Division'ın Season Pass fiyatı da 170 TL olarak belirlendi. Neredeyse ana oyundan daha yüksel fiyata satılacak kadar yükselen Season Pass fiyatları oyuncular tarafından teki çekmeye de devam ediyor.

Bu fiyatlandırma ile Steam'den The Division ve The Division Season Pass almak isteyen bir oyuncu oyuna 349 TL ödemek zorunda. Hal böyle olunca oyuncularda sosyal medyada The Division'a ve Ubisoft'a tepki yağdırmaya başladı. Peki bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Yorum yazarak bize düşüncenizi iletebilirsiniz.