Tenet Filmi İçin Ülkemizde Bilet Satışları Başladı! İşte Sonuçlar!

Tenet Filmi İçin Ülkemizde Bilet Satışları Başladı! İşte Sonuçlar!

Inception, Interstaller gibi filmleriyle tanıdığımız Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet, 26 Ağustos’ta ülkemizde vizyona girecek. Filmin bilet satışları ise Cinemaximum sayfasında başladı. Koltukların ikili ve çapraz şekilde olması dikkat çekti. Daha önce yönettiği filmlerle büyük bir üne kavuşan Christopher Nolan’ın bu yaz çıkması beklenen, ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca kez ertelenmek zorunda kalan filmi Tenet için Türkiye’de bilet satışları başladı.

Cinemaximum’un resmi web sayfası üzerinde satışa başlayan Tenet biletleri, pandemi sürecinde sinemadan uzaklaşan insanları beyaz perdeyle yeniden barıştırmayı hedefliyor. Şu sıralar Avrupa ve Asya’da yeniden hizmet vermeye başlayan sinema salonları, ABD gibi ülkelerde ise eyaletlerin çok büyük bir kısmında açılmadı.

Türkiye’de ise pandemi sürecinden beri sinema salonlarına gidemedik. 26 Ağustos’ta vizyona girecek Tenet ise tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de insanları beyaz perdeye çekmeyi hedefliyor. Filmi salonlarda izlemek için özel bir oturma sırasıyla bilet almanız gerekiyor.

Tenet filmi konusu nedir?

Christopher Nolan’ın Interstaller, Inception gibi filmlerinde kullandığı “zaman manipülasyonu” bu filmde de bambaşka bir şekilde ele alınıyor. Tenet’te zaman geriye akmıyor, bunun yerine “tersine çevirme” yapılıyor. Bunu daha net bir şekilde açıklamak gerekirse ateş ettiğinizde mermi silahtan çıkmıyor, silaha geri dönüyor. 

Tenet, yeni bir güncelleme olmadığı takdirde 26 Ağustos’ta vizyona girecek girmesine, ancak izleyici filme gelecek mi? Son dönemde insanların daha rahat hareket ettiğini görmeye başladık, ancak bunun sonucunda da vaka sayılarında bir artış yaşandı. Peki siz Tenet vizyona girdiğinde filmi sinema salonunda izlemek ister misiniz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.