Tekken 7'nin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Tekken 7'nin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Bandai Namco'nun geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlendiği Tekken 7'nin çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca oyundan bir de yeni tanıtım videosu yayınlandı.

Yeni oyunu ile birlikte 30'dan fazla dövüşçüyü, birbirinden farklı yeni oyun modlarını ve yeni içerikleri içerisinde barındıran Tekken 7 için asıl çıkış tarihi 2017 yılının başları olarak düşünülüyordu fakat geliştirici ekip durumu biraz daha ileriye atmayı uygun gördü. Çıkış tarihini açıklaması ile birlikte bu durum hakkında bazı şeylere değinen Tekken serisinin direktörü Katsuhiro Harada "Oyunu planladığımız tarihte çıkarabilmek için elimizden geleni yaptık. Hatta bu durum için, içeriği kısarak oyunu ana şekliyle yayınlamayı bile düşündük fakat sonrasında böyle şeyler yaparak çıkarılan oyunların ne durumda olduklarını da düşündük. Böyle bir hamle yapıldığında oyundaki her şey verim verebiliyor ya da içerikler eksik olabiliyor. Tekken 7'de de bunları yaşamak istemediğimizden zor bir karar alarak oyunu Haziran'a erteledik." dedi.

Açıklamasında net çıkış tarihini veren Katsuhiro Harada, oyunun 2 Haziran 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştireceğini resmi olarak açıklamış oldu.

Bunun yanı sıra oyunun hikaye modunu tanıtan bir de tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosunu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.