Steam'in Yaz İndirimlerinde CS:GO Hediye Edilemeyecek

Steam'in Yaz İndirimlerinde CS:GO Hediye Edilemeyecek

Bildiğiniz üzere yaz geldi ve artık tatil başladı. Oyun severler tatillerini takdir edeceksiniz ki yoğun olarak oyun oynayarak geçirecekler.

Steam adlı oyun platformu da, tüm dünyanın oyun severleri tarafından bilinen bir platform. Firma, yazın gelmesi ile beraber bir uygulama başlattı. Bir çok oyunda %75'lere varan indirimler yaptı. Hatta bazı oyunların indirilmesini bir süreliğine de olsa ücretsiz sundu.

Ancak yoğun bir oyuncu kapasitesine sahip Counter Strike: Global Offensive oyunu, Steam'deki indirim günlerinde çokça indirilmiş olsa gerek ki, 4 Temmuz'a kadar bu oyunu herhangi birisine hediye edemiyorsunuz.

Ancak bu durum sadece bu oyun için geçerli. Steam'de bulunan diğer tüm oyunları ve DLC paketlerini dilediğiniz kişiye hediye etmeniz mümkün.

Steam'in bu kararı, Counter Strike: Global Offensive adlı oyuna olan yoğun ilginin diğer oyunlar ile dengede tutmak istediği için verdiği öne sürülüyor. Diğer bir tahmin de Steam'den başka bu oyunun satışının yapıldığı yerleri önlemek için bu kararın verildiği söyleniyor.

Hangi tahminin tam olarak doğru olduğunu bilemesek de, 4 Temmuz'da oyunu tekrar hediye olarak gönderebileceğinizi hatırlatıyor, iyi oyunlar diliyoruz.