Steam Kış İndirimlerinin Başlangıç Tarihi Sızdırıldı

Steam Kış İndirimlerinin Başlangıç Tarihi Sızdırıldı

Oyuncuların merakla beklediği, birbirinden kaliteli birçok oyunun yüksek oranlarda indirime girdiği Steam Kış İndirimlerinin başlangıç tarihi çok bilindik bir firma tarafından sızdırıldı.

Oyuncuların büyük bir heyecanla ve merakla beklemekte olduğu Steam Kış İndirimleri tarihi Twitter üzerinden atılan bir Tweet ile sızdırıldı. Sızıntıyı gerçekleştiren ise Paypal'ın resmi İngiltere Twitter hesabı oldu. Yaz dönemi gibi artık bir gelenek haline gelen Steam Kış İndirimlerinin başlangıç tarihini attığı Tweet ile birlikte sızdıran Paypal, yaptığı hatayı farkeder farketmez Tweet'i kaldırdı. Atılan Tweet'e göre Steam Kış İndirimleri, bundan 3 gün sonra yani 22 Aralık'ta başlayacak. Atılan Tweet'in görseline hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

steam

Paypal yukarıda gördüğünüz, atmış olduğu Tweet'i kaldırmasının ardından hemen aşağıdan inceleyebileceğiniz Tweet'i attı. Önceki Tweet'i kaldırmış olsa da artık Steam cephesinden bir değişiklik gelmeyeceği sürece Kış İndirimlerinin 22 Aralık'ta başlayacağını biliyoruz.

%90'a varan indirimler gördüğümüz bu indirim süreci için şimdiden cüzdanlarınızı hazırlayın. Sevdiğiniz ve merak ettiğiniz birçok oyun bu süreçte indirime girecek. İndirim süreci boyunca, anlık ve günlük olarak indirime giren oyunlar hakkında sizleri Bozuk Tuş üzerinden bilgilendireceğiz.

İlk Gün: Steam Kış İndirimleri (1.Gün)