Steam'in Kış ve Sonbahar indirim tarihleri belli oldu

Steam'in Kış ve Sonbahar indirim tarihleri belli oldu

Sızdırılan bilgiler ile birlikte "Steam sonbahar indirimleri ne zaman başlayacak?" yada "kış indirimleri ne zaman başlayacak" sorusuna artık bir cevabımız var.

Dört mevsim gerçekleşen büyük Steam indirimlerinin Sonbahar ve Kış indirim tarihleri sızdı. Daha önceki indirimlerde olduğu gibi ceplerimizi boşaltmaya hazırlanan Steam'in bu sefer farlı bir indirim stratejisi izleyeceği de sızın bilgiler arasında.

Steamworks çalışanlarının verdiği bilgilere bakılacak olur ise sonbahar indirimleri 25 Kasım tarihinde başlayacak ve 1 Aralık tarihinde son bulacak. Kış indirimleri ise 22 Aralık itibari ile başlayacak ve 4 Ocak tarihine kadar sürecek.

Tüm bunların yanı sıra sızıntılar arasında Steam'in indirim programı hakkında detaylarda var. Daha önceki kış, bahar, yaz ve sonbahar indirimlerinde 8 saate bir değişen sıcak fırsatlar ve günlük değişen büyük indirimler vardı. Bu sefer bu indirimlerin olmayacağı, sonbahar ve kış indirimleri boyunca yapılan indirimlerin aynen kalacağı söyleniyor. Ancak tabi bu henüz resmi bir açıklama ile desteklenmedi, bu yüzden gerçek olup olmadığı belli değil.