Steam Hafta Sonu Fırsatlarında Bu Hafta (5-6 Kasım)

Steam Hafta Sonu Fırsatlarında Bu Hafta (5-6 Kasım)

Valve tarafından tasarlanan iletişim ve oyun satın alım platformu olan Steam, yapmış olduğu indirimlerle oyuncuların ilgisini çekmeyi çok iyi biliyor. Büyük yaz indirimlerinde cebimizdeki kalan son kuruşa kadar harcadığımız Steam‘de hafta sonu da güzel oyunlara oldukça hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Bizler de bu indirimlerden haberdar olup kaçırmamanız için her hafta sonu bu indirimleri sizlere sunuyoruz.

Steam, bu hafta sonu bizlere bir tanesi Steam Workshop kökenli olmak üzere üç farklı oyun ve bu oyunlara ait içeriklerde indirim sunuyor.

İlk oyunumuz ve aynı zamanda Steam Workshop’a da girmiş bir oyun olan Punch Club ile başlayalım. Türkçe arayüz ve seslendirme desteğinin de bulunduğu oyun bizleri iki boyutlu ve nostaljik temalı bir atmosfere götürüyor. Gözlerimizin önünde babamızın öldürülmesinin ardından sizin de tahmin edeceğiniz üzere babamızın katiline ulaşmaya çalışıyoruz. Bu amaçta ilerlerken oyun içerisinde düzgün şekilde devam eden yolu seçebilir veya kötü ve gizli olan diğer yolu seçebilirsin. Ana hikâyenin yanı sıra birçok yan hikâyenin de bulunduğu Punch Club, tinyBuild isimli bağımsız bir firma tarafından geliştirilmiş ve üç farklı ödüle layık görülmüş. Oyunun kendisinin yanı sıra birçok paketinde de hatırı sayılır indirimler yapılmış. İşte fiyat listesi:

  • Punch Club: 18 TL yerine 4,5 TL
  • Punch Club Deluxe (OST ve Artbook içeriyor): 22 TL yerine 5,5 TL
  • Punch Club OST ve Artbook: 10 TL
  • Oyunun yapımcısının geliştirdiği 5 farklı oyunu içeren paket 100 TL yerine 87,87TL

[gallery link="file" ids="16826,16827,16828"]

Yukarıda paylaştığımız içeriklerin detaylarına bakmak veya bir ya da birden fazlasını satın almak istiyorsanız tıklayın. Bu teklifin geçerlilik süresi 7 Kasım Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.00’da sona eriyor.

Steam’in bu hafta sonuna özel olarak sunduğu bir diğer oyun ise Warhammer: End Times – Vermintide. Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Fatshark firmasının üstlendiği destansı bir aksiyon oyunu olarak tanıtılan oyunun 10’a yakın ödülü bulunuyor. Gamereactor ve PC Gamer gibi oyun sektöründe adını duyurmuş kuruluşlardan 10 üzerinden 9 puan alan yapım oyunculara aynı zamanda co-op modunu da sunuyor. Oyunun kendisinin yanı sıra birçok paketinde de hatırı sayılır indirimler yapılmış. İşte fiyat listesi:

  • Warhammer: End Times – Vermintide: 49 TL yerine 24,5 TL
  • Warhammer: End Times – Vermintide Collector’s Edition: 65 TL yerine 32,5 TL
  • Warhammer: End Times – Vermintide Drachenfels: 16 TL yerine 8 TL
  • Oyunun yapımcısının geliştirdiği 10 farklı oyunu içeren paket 188 TL yerine 71,75 TL

[gallery link="file" ids="16829,16831,16832"]

Yukarıda paylaştığımız içeriklerin detaylarına bakmak veya bir ya da birden fazlasını satın almak istiyorsanız tıklayın. 6 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 23.00’a kadar ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunun yukarıdaki indirim tekliflerinin geçerlilik süresi ise 7 Kasım Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.00’da sona eriyor.

Steam’in bu hafta sonuna özel sunduğu son fırsat ise Firewatch. Bağımsız bir yapımcı firma tarafından geliştirilen oyun bizi 1989 yılına götürüyor. Yangın gözetleme mesleğini yapmak için Wyoming kırsalına gelen Henry adlı bir karakteri yönettiğimiz oyunda oyuncuları muhteşem manzaralar bekliyor. Görsel şölenin yanı sıra oldukça gizemli maceralar barındıran oyun ne “şimdilik” yazık ki Türkçe altyazı veya arayüz desteği sunmuyor. Açıklamasında “Yetişkinleri ilgilendiren konularda yetişkinlerin anlayacağı dilde ve yetişkinler hakkında bir video oyunu” yazılan Firewatch’un indirimli fiyat listesi ise şöyle:

  • Firewatch: 31 TL yerine 18,6 TL
  • Firewatch Soundtrack Edition: 39 TL yerine 23,4 TL
  • Firewatch Original Soundtrack: 11 TL yerine 6,6 TL

[gallery link="file" ids="16833,16834,16835"]

Yukarıda paylaştığımız içeriklerin detaylarına bakmak veya bir ya da birden fazlasını satın almak istiyorsanız tıklayın. Bu teklifin geçerlilik süresi 7 Kasım Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.00’da sona eriyor.

Önümüzdeki hafta başka bir fırsatlar listesinde görüşmek üzere, iyi eğlenceler!