Steam Hafta Sonu Fırsatlarında Bu Hafta (12-13 Kasım)

Steam Hafta Sonu Fırsatlarında Bu Hafta (12-13 Kasım)

Valve tarafından tasarlanan iletişim ve oyun satın alım platformu olan Steam, yapmış olduğu indirimlerle oyuncuların ilgisini çekmeyi çok iyi biliyor. Büyük yaz indirimlerinde cebimizdeki kalan son kuruşa kadar harcadığımız Steam‘de hafta sonu da güzel oyunlara oldukça hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Bizler de bu indirimlerden haberdar olup kaçırmamanız için her hafta sonu bu indirimleri sizlere sunuyoruz.

Steam, bu hafta sonu bizlere bir tanesi Steam Workshop kökenli olmak üzere üç farklı oyun ve bu oyunlara ait içeriklerde indirim sunuyor. Aynı zamanda bu oyunlardan iki tanesini hafta sonu boyunca ücretsiz olarak deneme fırsatınız var.

Geçen hafta olduğu gibi bu haftaya da zamanında Steam Workshop’a girmiş oyunumuzla başlayalım. Geçtiğimiz haftaki hafta sonu fırsatlarında da bir oyununun indirime girmiş olduğunu aktardığımız tinyBuild ekibinin başka bir oyunu bu hafta da Steam hafta sonu fırsatlarında gözümüze çarpıyor. Party Hard isimli oyun adından da anlaşılacağı üzere partiler üzerine şekillenen bir oyun. 3am isimli karakter ile ilerlediğimiz oyunda amacımız parti yapan komşularımızı hunharca “sevmek”. Açıklama kısmında “Komşuların gürültülü bir partı veriyorlar. Durdur onları.” yazan oyunda tahmin edebileceğiniz gibi müzikler çok önemli bir yer tutuyor. Oyunda Türkçe altyazı ve arayüz desteği bulunmuyor, ancak oyun bu konularda sıkıntı verebilecek tarzda bir oyun değil. O yüzden bundan dolayı üzülmenize gerek yok. Üç farklı ödüle layık görülen Party Hard, metacritic’te 100 üzerinden 64 puanı bulunuyor. Oyunun kendisinin yanı sıra birçok paketinde de indirimler bulunuyor. İşte fiyat listesi:

  • Party Hard 21 TL yerine 10,5 TL
  • Party Hard Collector’s Edition 39 TL yerine 23,65 TL
  • Party Hard – Dark Castle Ücretsiz
  • Party Hard Remastered OST 8 TL yerine 6,4 TL
  • Party Hard: High Crimes DLC 10 TL yerine 8 TL

[gallery link="file" ids="17148,17150,17152"]

Yukarıda paylaştığımız içeriklerin detaylarına bakmak veya bir ya da birden fazlasını satın almak istiyorsanız tıklayın. Bu teklifin geçerlilik süresi 14 Kasım Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.00’da sona eriyor.

Steam’in bu hafta sonuna özel olarak sunduğu ikici oyun ise şu an için erken erişimde bulunan Squad. 50 vs 50 karşılaşma imkânı sunan oyunda ilerlemek, düşmana baskı kurmak ve bölge elde etmek oldukça zor. Oyun oldukça gerçekçi ve haliyle zor bir oynanışa sahip olmasıyla biliniyor. Oyunu oynayanların ve sevenlerin birçoğu da aslında bu yönünden dolayı seviyor. 15 Aralık 2015 tarihinde erken erişim ile oyunculara sunulan oyun daha iyi hâle getirilmek için gün aşırı, bazen günde iki ayrı, güncelleme alıyor. Oldukça geniş haritaların bulunduğu oyunda iletişim ve takım oyunu diğer her şeyden daha önemli bir yer teşkil ediyor. Oyunu asgari keyifle oynayabilmeniz için orta seviye bir sisteminizin olması gerektiği vurgulanıyor. Steam'de yapılan binlerce incelemenin çoğunluğu da oyun hakkında olumlu görüş beyan ediyor. Sadece İngilizce dil desteği bulunan oyunun bir de ödülü mevcut. Oyunun kendisinin yanı sıra müzik paketinde de indirim mevcut. İşte fiyat listesi:

  • Squad 59 TL yerine 29,5 TL
  • Squad + Soundtrack Bundle 64 TL yerine 32 TL
  • Squad – Original Soundtrack Vol. 1 11 TL yerine 5,5 TL

[gallery link="file" ids="17153,17154,17155"]

Yukarıda paylaştığımız içeriklerin detaylarına bakmak veya bir ya da birden fazlasını satın almak istiyorsanız tıklayın. 13 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 23.00’a kadar ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunun yukarıdaki fırsat indirimleri ise 14 Kasım tarihinde sona eriyor.

Steam’in bu hafta sonuna özel sunduğu son fırsat ise hepimizin yakından bildiği ve oynamak istediği Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Şu ana kadar yaklaşık olarak otuz beş bin incelemeye konu olan oyun çoğunlukla olumlu sonucuyla göze çarpıyor. Takım oyununa dayalı FPS oyunları arasında kendine özel bir yer edinen Rainbow Six Siege, Tom Clancy’s yapımları arasında en çok sevilen oyun olarak biliniyor. Birden fazla oyun içi karakterin ve onlara özel birden fazla kullanılabilir silahın deneyimini oyunculara sunan oyuna yakın zamanda Japon kültürünü yansıtan yeni bir harita ve yeni bir Japon kadın karakter eklenmesi bekleniyor. Sık sık yenilenen oyun içi etkinlikler sayesinde aksiyonu ve hareketliliği hiçbir zaman düşmeyen Rainbow Six Siege uzunca bir süre daha sektördeki yerini koruyacak gibi görünüyor. Oyunun kendisinin yanı sıra birkaç paketinde de indirimler bulunuyor. İşte fiyat listesi:

  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 130 TL yerine 65 TL
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Gold Edition 210 TL yerine 105 TL
  • Rainbow Six Bundle (İçerisinde beş adet ek paket bulunuyor.) 190 TL yerine 112,5 TL
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Ultra HD Texture Pack Ücretsiz

[gallery link="file" ids="17156,17157,17158"]

Yukarıda paylaştığımız içeriklerin detaylarına bakmak veya bir ya da birden fazlasını satın almak istiyorsanız tıklayın. 13 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 23.00’a kadar ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunun yukarıdaki fırsat indirimleri de 14 Kasım tarihinde sona eriyor.

Önümüzdeki hafta başka bir fırsatlar listesinde görüşmek üzere, iyi eğlenceler!