Steam 2017 Yaz İndirimleri, 31 ile 61 TL Arasındaki En İyi Oyunlar

Steam 2017 Yaz İndirimleri, 31 ile 61 TL Arasındaki En İyi Oyunlar

Bütün oyuncuların beklediği an geldi ve Steam 2017 Yaz İndirimi başladı! Peki bu fırsat hazinesinde 31 ile 61 TL arasındaki en iyi oyunlar hangileri? Sizler için seçerek hazırladığımız listemize buyurun.

Dying Light: The Fallowing (39.60 TL)

İlk oyundan da alışık olduğumuz zombi dostlarımız yine bizlerle; fakat bu sefer karşımıza başka bir gizem çıkıyor. Dying Light: The Following, bizleri yine soluksuz bir maceraya sürüklüyor!

Mafia III (44.03 TL)

Yıl 1968 ve Lincoln Clay, New Bordeaux'taki evine dönüyor. Suç dolu geçmişini geride bırakmayı planlayan Lincoln, kendini yepyeni bir intikam mücadelesiyle karşı karşıya buluyor.

Football Manager 2017 (34.00 TL)

Hayalinizdeki takımı kurmaya, oyuncuları transfer etmeye ve başarıları kazanmaya hazır mısınız? Football Manager 2017'nin hareket dolu dünyasında dinlenmek ve sorumluluklarınızı bir kenara bırakmak için bir dakikanız bile yok. Haydi iş başına!

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (44.25 TL)

1615 yılında yeni bir Shogun Japonya'da yönetime geçiyor ve ülkeye barış getiriyor. Bu barış mücadelesi sırasında bir araya gelen 5 savaşçının barış uğruna neleri feda edebileceklerini hep birlikte göreceğiz.

Hearts of Iron IV (43.99 TL)

II. Dünya Savaşı'nda, istediğiniz herhangi bir ulusu kontrol edebilme imkanını sizlere sunan Hearts of Iron 4, gizli silahınızı yani ulusunuzu yönlendirme yeteneğinize dayalı bir strateji oyunu.

Transport Fever (38.50 TL)

1850 yılından başlayarak sizlere hayalinizdeki ulaşım şirketini kurma şansı tanıyan Transport Fever, hayal gücünüze dayanan ve istediğiniz gibi eğlenebileceğiniz bir oyun.

Ultimate General: Civil War (39.53 TL)

Amerikan tarihinin en kanlı dönemlerinden olan İç Savaş'ta başarı, size bağlı. İçgüdüleriniz ve askeri beceriniz sayesinde hayatta kalmak ya da başarısız olmak sizin ellerinizde.

Total War: War Hammer (60.86 TL)

Her biri, dünyaya hükmetmek isteyen hükümdarların birbirleriyle savaştığı bu çağda hayatta kalmak bir lüks!

Hitman: The Complete First Season (57.05 TL)

Suikast dünyasının bir numarası olmaya ne dersiniz? Fransa'dan İtalya'ya, Fas'tan Tayland'a, Amerika'dan Japonya'ya uzanan bu suikast ağında yüksek profilli hedeflerinizin kurtuluş şansı yok!

Everspace 39.20 TL

Birbirinden şahane görseller eşliğinde, mücadelelere girebileceğiniz bu uzay macerası, sizleri bekliyor!