Star Wars: Battlefront'un Season Pass fiyatı belli oldu!

Star Wars: Battlefront'un Season Pass fiyatı belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde Star Wars: Battlefront'da mikro ödeme sisteminin bulunmayacağını öğrenmiş ve sevinmiştik ancak oyunda Season Pass bulunacağı duyuruldu.

Her geçen gün gelecekte çıkacak oyunlar ile ilgili bir çok gelişme gün güzüne çıkmaya devam ediyor. Son zamanlarda dikkat çeken gelişmelerden biriside oyunların fiyatları ve ek paket fiyatlarının yanı sıra oyunda micro ödeme sisteminin olup olmayacağı. Bir çok oyunda mikro ödeme sistemi duyurulurken DICE bizleri sevindirecek bir haber vererek Star Wars: Battlefront'da mikro ödeme sisteminin olmayacağını duyurmuştu. Ancak sevincimiz pekte uzun süremedi ve Star Wars: Battlefront ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Şu an için hali hazırda Star Wars: Battlefront için 60 dolarlık bir fiyattan satılıyordu buna ek olarak oyunun birde Season Pass'ı olacağı duyuruldu. Gelecekte oyuna eklenecek olan tüm paketleri avantajlı olarak sahip olabilmek için almanız gereken Star Wars: Battlefront Season Pass'ın fiyatı ise 50 dolar olarak belirtildi.

Battlefield serisinde Season Pass yerine Premium sistemini kullanan DICE yeni oyunu ile diğer oyunlarla aynı sistemi kullanmaya karar vermiş gibi görünüyor. Star Wars: Battlefront Season Pass'ı satın alarak oyuna sonradan eklenecek olan ve henüz hakkında pekte bilginin bulunmadığı dört ana DLC ye sahip olabileceksiniz, üstelik iki hafta önce.