Star Wars: Battlefront 2'nin Çıkış Dönemi Belli Oldu

Star Wars: Battlefront 2'nin Çıkış Dönemi Belli Oldu

Bir süredir yeni oyununun geleceği ve içerikleri ile ilgili söylentiler dönen Star Wars: Battlefront serisinin ikinci oyunu resmi olarak ortaya çıktı ve çıkış dönemi açıklandı.

EA'nin CEO'su Andrew Wilson dün firmanın hissedarlarına yönelik gerçekleştirdiği basın açıklamasında Star Wars: Battlefront 2'den de bahsetti. Andrew Wilson serinin yeni oyununun 2017'nin tatil sezonunda çıkışını gerçekleştireceğini açıkladı. Tatil sezonundan kastettiği dönem Eylül ve Aralık ayları arasına tekabül ediyor. Yani bu da ilk oyunun çıkış yaptığı dönemlerle hemen hemen aynı. Ayrıca oyunun, 15 Aralık'ta vizyona gireceği Star Wars VIII'den önce çıkması tahmin ediliyor.

Andrew Wilson çıkış dönemi duyurusunun yanı sıra oyundan bazı bilgiler de verdi. Wilson'a göre Star Wars: Battlefront 2, önceki oyuna nazaran çok daha büyük olacak, daha fazla mekan içerecek ve daha çok kahraman ve karaktere sahip olacak. Ayrıca yeni oyundaki karakterlerin bazıları Star Wars evreninin farklı çağlarından olacak. Star Wars: Battlefront 2 ile ilgili en merak edilen noktalardan birisi de ilk oyunda bulunmayan senaryo modunun olup olmayacağıydı. Andrew Wilson yaptığı basın açıklamasında yeni oyunda tek kişilik senaryo modunun olacağını açıkladı. Son olarak Rogue One ve The Force Awakens'in yeni oyun için yeni hikayelere yol açtığını belirten Wilson, oyunda bu iki filmle ilgili içerikler görebileceğimize de bir nevi değinmiş oldu.

Bakalım Star Wars: Battlefront 2, ilk oyuna nazaran daha başarılı olabilecek mi?