Star Wars: Battlefront 2'nin Çıkış Dönemi Belli Oldu

Star Wars: Battlefront 2'nin Çıkış Dönemi Belli Oldu

Electronic Arts'ın daha önceden duyurmuş olduğu Star Wars: Battlefront 2'nin tahmini çıkış tarihi Blake Jorgensen tarafından açıklandı.

EA'nin başarılı yapımlarından birisi olan Star Wars: Battlefront, çıkışı ile birlikte oldukça beğenilmiş ve özellikle Star Wars severler tarafından ikincisini beklemeye başlanmıştı. EA'nin duyurusu ile birlikte geleceğini öğrendiğimiz Star Wars: Battlefront 2'den bugün ise çıkış tarihi ile ilgili bir gelişme yaşandı. Yatırımcılar arasında düzenlenen toplantıda bir analist, EA'nin Finansal Şefi Blake Jorgensen'e Star Wars: Battlefront 2'nin çıkış tarihi hakkında soru yöneltti. Blake Jorgensen bu soruyu, oyunun 2017 sonbaharında çıkmasını planladıklarını söyleyerek cevapladı. Ayrıca "Oldukça derin ve benzersiz olması için var gücümüzle çalışıyoruz." diye de ekledi.

Ayrıca Star Wars severler için tek beklenti Battlefront 2 değil. Blake Jorgensen aynı analistin yönelttiği Star Wars ile ilgili başka bir soruya, "Planlarımıza göre üç veya dört sene boyunca her yıl yeni bir Star Wars oyunu gelecek." cevabını verdi. Bu da Battlefront 2 dışında Star Wars evrenine bir çok oyun daha geleceğinin ispatı. EA geçtiğimiz günlerde Star Wars'ın mobil uygulamalar için özel haklarını satın aldı. Bu da EA'nin Star Wars evreni için mobil uygulama geliştirirken öncelik hakkına sahip olması anlamına geliyor. Ayrıca Battlefront 2'den önce Star Wars severleri PlayStation VR platformunda Star Wars Battlefront Rogue One: X-wing VR Mission karşılayacak. Bu oyunun da Rogue One filminden sonra çıkması bekleniyor. Bunun dışında Visceral Games daha öncelerde Star Wars evreninde geçen Third Person bakış açısı ile oynanacak bir yapım geliştirmeye başlayacağının belirtilerini vermişti. Bu yapımın da 2018'de çıkması öngörülürken Respawn Entertainment'inde yine Star Wars evreninde geçen Third Person bir oyun projesi bulunuyor.

Görünen o ki Star Wars evreni, önümüzdeki yıllarda oyun gündeminden hiç düşmeyecek.