Star Wars: Battlefront 2'de Senaryo Modu Bulunacak

Star Wars: Battlefront 2'de Senaryo Modu Bulunacak

DICE'nin geliştirdiği, EA'nin ise yayıncılığını üstlendiği Star Wars: Battlefront 2 ile ilgili gün içerisinde oyuncuları sevindirecek bir haber geldi. Star Wars Battlefront'ta bulunmayan ve bu yüzden oldukça tepki gören senaryo modu serinin 2. oyununda bulunacak.

İlk oyundaki başarısının ardından ikinci oyun için geliştirme aşamasına başlayan DICE, serinin sevenlerini oldukça sevindirecek bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Star Wars: Battlefront 2'de senaryo modu bulunacak. Bildiğiniz üzere serinin ilk oyunu Star Wars: Battlefront, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüştü. Uzun yılların ardından Star Wars evreninde geçen ilk oyun olan Star Wars: Battlefront, her ne kadar oyuncuların tedirginlikle yaklaşmasına neden olsa da çoğu oyuncu tarafından beğenilmişti. Sadece multiplayer odaklı geliştirildiği için de tepkilere maruz kalan yapım için geliştirici ekip DICE, "Biz hiçbir zaman bu oyuna senaryo modu düşünmemiştik" açıklaması yapmıştı. Ancak yinede oyuncuların istekleri dikkatlerinden kaçmamış olmalı ki Mayıs ayında duyurusu yapılan Star Wars: Battlefront 2 için müjdeli haberi verdiler. Çoklu oyuncu modu her oyun için devamlılık anlamında önemli bir kısım olsa da, senaryo modu olmadan da bir oyuna oyun demek bir bakıma eksiğe tam demek gibi bir durum.

Şuanda EA'de Star Wars serisinden sorumlu çalışanlardan biri olan Justin McCully, bugün bahsettiğimiz duyuruyu gerçekleştirdi. Duyuruda DICE ekibinin Star Wars: Battlefront 2 için senaryo modu planladıklarını ve bunun için Motive Studios ile kooperatif bir çalışmaya başlandığını belirtti. Şimdilik senaryo modunun nasıl bir yol izleyeceği veya neleri içereceği konusunda bilgi verilmedi ama yine de ilk oyuna nazaran daha dolu dolu bir oyun geleceğinden hemfikiriz.