Star Trek Online 12. Sezon Reckoning Çıktı

Star Trek Online 12. Sezon Reckoning Çıktı

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online’ın 12. Sezonu Reckoning’in PC sürümünün çıktığını duyurdu. Oyun 7. yıldönümünü kutlarken güncelleme de oynaması %100 ücretsiz, simgesel Star Trek temalı bu MMORPG için inanılmaz bir an olan bu çok özel kilometre taşını süslüyor. Bu başarıyı abideleştirmek adına, kaptanlar oyuncu Tony Todd tarafından seslendirilen General Rodek’in geri döndüğü yepyeni bir bölümü tecrübe edebilir. Oyuncular, günlük görevleri tamamlayarak içinde tasarımını geçen sonbaharda topluluğun belirlediği yeni Lukari gemisinin de bulunduğu özel ödüller kazanabilecek. 12. Sezon – Reckoning, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.

[gallery columns="2" link="file" size="medium" ids="18947,18946,18945,18944" orderby="rand"]

Güncellemeyle birlikte aynı zamanda Star Trek’in popüler yıldönümü etkinlikleri geri geliyor ve oyunculara “The Lukari Restoration Initiative” gibi keşfedecekleri yeni içerik, yeni ve zorlu bir şöhret ve yeni bir Araştırma ve Geliştirme okulu sunuluyor. Gözüpek kaptanlar, iki yeni uzay kuyruğu olan “Gravity Kills” ve “The Tzenkethi Front”un yanı sıra Full Space Battlezone’daki zorlu savaşlarda Tzenkethi tehdidine karşı çarpışacak. Oyuncular, nihayet topluluğun tasarlamış olduğu yeni T6 Lukari Ho’kuun Science Vessel’ı da günlük yıldönümü görevlerine katılarak ve yeni sunulan bölümü tamamlayarak kazanabilecek.

Hikâyeye gelince, 12. Sezon’da sunulan bölüm “Of Signs and Portents”, galaksideki tüm kaptanları son derece zeki ve askeri kıvraklığa sahip güçlü Tzenkethi’ye karşı savaşmaya çağırıyor. Görev, Lukarilerin Alpha Quadrant’ın keşfedilmemiş bir bölgesindeki sıra dışı faaliyeti incelemek için yola çıkmasıyla başlıyor. Araştırmalarını derinleştirdiklerinde proto-maddenin silaha dönüştürülüp kullanıldığını öngören verilere ulaşıyorlar ve İttifak’tan derhal yardım talep ediyorlar. Kaptanlar, Tzenkethi’den gelebilecek eli kulağında bir tufan saldırısını önlemek için Lukarilerle birlik olmak zorunda.