Star Trek: Bridge Crew Ertelendi

Star Trek: Bridge Crew Ertelendi

Bir süredir geliştirme sürecinde olan Star Trek: Bridge Crew, beklenildiği tarihte çıkışını gerçekleştiremeyecek. Geliştirici ekipten yapılan açıklamaya göre oyunu bir süre daha bekleyeceğiz.

Ubisoft'un bir süredir geliştirmekte olduğu, sanal gerçeklik yapımlarına farklı bir hava katacağı beklenilen Star Trek: Bridge Crew, geliştirici ekibin kendi resmi blogları üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte ertelendi. Bir federasyon gemisinde benzersiz maceralar yaşamamızı sağlayacak olan sanal gerçeklik yapımının ertelenmesi özellikle Star Trek hayranlarını üzecek gibi görünüyor. Normal şartlarda bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirmesi beklenen Star Trek: Bridge Crew, yapılan duyuru doğrultusunda 14 Mart 2017 tarihine ertelendi. Ubisoft, ertelemenin gerekçesi olarak ise oyunu geliştirerek çok daha iyi duruma getirmeyi amaçladıklarını belirtiyor.

Ubisoft'un bir süredir geliştirmeye devam ettiği yapım, 2009 yılında beyaz perde de karşımıza çıkan Star Trek filmi ile aynı evrende geçiyor. Star Trek: Bridge Crew'da ister arkadaşlarınızla, ister tek başınıza uzayın uçsuz bucaksız alanlarında maceralara yelken açabileceksiniz. Asıl hedefiniz ise Trench'te yapacağınız araştırmalar sonucunda Vulcan halkına ev sahipliği yapabilecek şartlara uygun bir gezegen bulabilmek olacak.

Star Trek: Bridge Crew, 14 Mart 2017 tarihinde HTC Vive, Oculus Rift ve PlayStation VR için çıkışını gerçekleştirecek.