Space Hulk: Deathwing'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Space Hulk: Deathwing'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Warhammer evreninin son oyunu niteliğinde gelen, Streum on Studio’nun geliştirdiği, Focus Home Interactive’in yayıncılığını üstlendiği Space Hulk Deathwing’in çıkış tarihi yayınlanan yeni video eşliğinde açıklandı.

Bilim kurgu ve fantastik konulu bir yapım olan Warhammer, yılların efsane oyunlarından birisi olarak oyun dünyasındaki yerini alıyor. 1983 yılından beri gerek oyunlarıyla gerekse modlarıyla aklımızda yer edinen yapım ilk olarak Warhammer 40,000: Dawn of the War ismiyle PC dünyasına adını duyurmuştu. Aslında Warhammer evreni ile ilgili bir çok yapım günümüze kadar geliştirildi, beğenildi fakat Warhammer 40,000: Dawn of the War, kendisinden sonra gelen Warhammer oyunlarına nazaran çok daha başarılı oldu. 40,000: Dawn of the War Dünya çapında 7 milyon kopyadan fazla satış yapmayı başarmıştı. Warhammer serisinin çıkış gerçekleştirmesi beklenen son oyunu olan Warhammer 40,000 Dawn of War 3’ün evreninde hayat bulacak olan Space Hulk: Deathwing oldukça keyifli bir FPS oyunu olacak. Space Hulk masasından esinlenen bir oyun olarak karşımıza çıkacak olan Space Hulk Deathwing’de Space Marine birliğinden bir Space Marine’i kontrol ederek güçlü silah ve kılıçlarımızla düşman yaratıklarına karşı savaşacağız. Space Hulk: Deathwing ayrıca solo ve co-op modlarını da içerisinde barındıracak. Oyunda Terminator takımınızı solo olarak oynayıp yönetebilcek ve hünerlerinizi arkadaşlarınızla multiplayer oynayarak gösterebilme şansına erişeceksiniz.

Uzun süredir merakla beklenen Space Hulk: Deathwing için tahmini çıkış tarihi olarak içerisinde bulunduğumuz yılın Kasım ayı gösteriliyordu. Yayıncı ekibin yaptığı açıklama ile dedikodularda son buldu ve oyunun resmi çıkış tarihi olarak 9 Aralık açıklandı.

Sadece FPS olarak değil, üç farklı yetenek ağacı, birçok silah, ekipman ve zırh gibi içerikleriyle bir RPG oyunun verebileceği bütün özellikleri içerisinde barındıracak olan yapım bu yılın en iyi oyunlarından birisi olabileceğe benziyor. Space Hulk: Deathwing, 9 Aralık tarihinde PC için çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation 4 ve Xbox One için 2017 yılında raflardaki yerini alması bekleniyor. Oyunun çıkış tarihinin duyurulduğu videoyu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Şuanda Steam'de %15 indirimle ön siparişte olan yapımın fiyatı ise 59,50 TL. Oyunu ön sipariş ile satın aldığınız takdirde betaya erişim hakkına sahip olabilirsiniz.