South Park: The Fractured but Whole'nin Çıkış Tarihi Açıklandı!

South Park: The Fractured but Whole'nin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Yakın zamanda düzenlenecek olan E3 fuarında boy gösterecek olan South Park: The Fractured but Whole’nin çıkış tarihi açıklandı.

17 Ekim 2017’de piyasaya çıkacak olan oyun hakkında yapılan açıklamada, South Park: The Fractured But Whole oyununun 17 Ekim 2017'de Kuzey Amerika ve EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Asya) ülkelerinde piyasaya sürüleceği belirtildi. Trey Parker ve Matt Stone tarafından yaratılan ve Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilen The Fractured But Whole, 2014 ödüllü South Park: The Stick of Truth’un devamı niteliğinde.

Oyun, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için yayınlanacak.

[embed]

South Park'ta suç arttı ve sokaklar daha önce hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı. Colorado kasabasında güneş battığında, kargaşa ve kaos ortaya çıkıyor ve şehrin kötü yanı canlanıyor. Kasabanın yeni kahramanlara ihtiyacı var! Eric Cartman, kasabayı kurtarma fırsatını yakalayıp şu ana kadar ki en iyi super kahraman grubu, Coon & Arkadaşları’nın lideri olarak The Coon’u kuruyor.

Her süper kahramanın bir kökeni vardır; Coon & Arkadaşları da farklı değil. New Kid rolünü sürdüren oyuncular, onların geçmişlerini keşfedip özel kostümlerini toplayacak ve kendi orijinal kahramanlarını yaratmak için birçok kahraman sınıfının osuruk bazlı güçlerinden yararlanacaklar. Yepyeni bir dövüş sistemi, savaş sırasında alan ve zaman konusunda eşsiz fırsatlar sunacak, ayrıca yenilenmiş yağma ve zanaat sistemi oyunculara savaşta onlara yardımcı olmaları için kendi ekipmanlarını yapma özgürlüğü sağlayacak.

South Park: The Fractured But Whole, Standart, Gold, Steelbook Gold ve Collector’s olmak üzere 4 versiyon halinde piyasaya sürülecek. South Park: The Fractured But Whole oyununu satın alan oyuncular South Park: The Stick of Truth oyununa da ücretsiz olarak sahip olacaklar.

Tüm ön siparişlerde geçerli olmak üzere, özel oyun içi asistanınız ve arkadaşınız olan “Towelie”ye de sahip olacaksınız. Towelie'nin size oyun boyunca önemli noktalarda vereceği tavsiyeler de bir hayli işinize yarayacak.