Sony yeni bir taşınabilir oyun konsolu mu yapıyor?

Sony yeni bir taşınabilir oyun konsolu mu yapıyor?

Bugün saat 18:30 da bir Reddit kullanıcısı tarafından yapılan paylaşım ortalığı karıştırdı. Yapmış olduğu paylaşımda bir tasarım resmi paylaşarak 'Hazır olun çok yakında' diyerek aşağıda vermiş olduğumuz görseli paylaştı fakat 5 dakika bile sürmeden paylaşımı profilinden kaldırdı. Bilindiği üzere

Sony

Ps Vita Faciasından sonra bir daha taşınabilir bir oyun konsolu çıkarmayacağını duyurmuştu hatta Ps vita desteğini çok erken çekmişti.

reddit-sony

Görsele baktığımızda taşınabilir bir el oyun konsolu olduğunu görüyoruz ayrıca ekranda Sony ismi geçmesiyle acaba Sony yeni bir taşınabilir oyun konsolu mu yapıyor sorusunu akıllara getirdi. Tesadüf eseri editör arkadaşlarından biri bu paylaşımı yakalayarak ekran resmini almayı başarmış. Bu paylaşımı yaparak ve neden Kısa süre içerisinde kaldırdığı ise akıllarda soru işareti bıraktı. Eğer gerçekten Sony bir oyun konsolu üzerinde çalışıyorsa bunu neden duyurmadı. Ya bu ortaya atılan bir iddia yada Sony çalışanları tarafından erken sızan bir görüntü. Şimdilik bu konu hakkında pek bilgiye sahip değiliz fakat iddialar doğruysa bunu dünyada ilk biz duyurmuş olacağız hadi hayırlısı.