Sniper: Ghost Warrior 3 Yine Ertelendi!

Sniper: Ghost Warrior 3 Yine Ertelendi!

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını CI Games’in üstlendiği, CryEngine oyun motoruyla geliştirilen, Sniper: Ghost Warrior serisinin üçüncü oyunu Sniper: Ghost Warrior 3 bir defa ertelenmiş ve 2017 yılının Ocak ayında çıkması kararlaştırılmıştı. Ancak yapımcılar oyunun çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

CI Games, basın açıklamasında oyunla ilgili her zaman olumlu geri dönüşler aldıklarını ve oyunu daha da geliştirmek amacıyla böyle bir adım attıklarını söyledi. Şirketin CEO’su Marek Tymniski’nin açıklaması şöyle:

“Oldukça güzel bir oyun hazırlıyoruz ve üzülerek söylüyoruz ki, takipçilerimizin beklentilerini karşılayıp karşılamayacağını ölçebilmek için birkaç aya daha ihtiyacımız var. Hedefimiz, Sniper: Ghost Warrior 3’ün tüm platformlarda sıkıntısız bir şekilde çalışmasını sağlamak ve şu anda da oyunun optimizasyonu ile ilgili çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu proje bizim en büyük projemiz ve biz bu projenin kusursuz olması için ekibimiz olanca gücüyle çalışıyor. Umarız, takipçilerimiz verdiğimiz bu kararı anlayışla karşılarlar. Bu yeni bir Sniper: Ghost Warrior serisinin başlangıcı.”

Sniper: Ghost Warrior 3; PC, Playstation 4, Xbox One ve Wii U platformları için hazırlanıyor. Oyunun güncel çıkış tarihi 4 Nisan 2017 olarak duyuruldu.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" link="file" ids="16046,16045,16043,16042,16041,16065"]